Valtr (ODS): Podpora inovačního prostředí v Pardubickém kraji

19.11.2022 14:56 | Tisková zpráva

Zámek Pardubice hostil ve čtvrtek 10. listopadu konferenci s názvem "Pardubický kraj inovativní", která byla uspořádána jako závěrečná konference projektu Smart akcelerátor Pardubického kraje II. Účast na akci byla hojná a diskuze inspirativní.

Valtr (ODS): Podpora inovačního prostředí v Pardubickém kraji
Foto: Archiv Pardubický kraj
Popisek: Ladislav Valtr, radní pro oblast zdravotnictví Pardubického kraje

Událost probíhala prezentační a diskuzní formou, která kromě odborného hlediska, představila také všechny realizované aktivity a výstupy projektu odborné i široké veřejnosti. Úvodního slova se ujal pan Ladislav VALTR (ODS), radní pro regionální rozvoj a evropské fondy, který také dále odpovídal na dotazy v panelové diskusi k prvnímu bloku konference.

„Podpora inovačního prostředí se ukazuje v posledních letech jako zásadní pro rozvoj všech krajů České republiky, ten Pardubický nevyjímaje. Abychom zajistili konkurenceschopnost našeho regionu, musíme v těchto aktivitách i nadále pokračovat. Pevně proto doufám, že na projekt Smart akcelerátor Parádního kraje II navážeme novým projektem s tímto zaměřením a že budeme jeho prostřednictvím dodávat firmám, akademikům i obcím impulsy k inovačním aktivitám a aplikacím chytrých řešení,“ dodal krajský radní Ladislav Valtr.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Fiala (SPD): Česká měna reálně posiluje vůči euru o dvacet procent

13:09 Fiala (SPD): Česká měna reálně posiluje vůči euru o dvacet procent

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k výhodám české koruny