Vaněk (TOP 09): Nechceme další komisi zabývající se Vřídelní kolonádou

26.01.2018 7:34

Jednání Zastupitelstva města Karlovy Vary projednalo celkem 36 bodů, několik z nich bylo hlasujícími zastupiteli v bohaté diskuzi připomínkováno a následně i v řádném hlasování zamítnuto. Jedním se zamítnutých bodů jednání bylo i zřízení desetičlenné komise zabývající se problematikou obnovy a rekonstrukce Vřídelní kolonády.

Vaněk (TOP 09): Nechceme další komisi zabývající se Vřídelní kolonádou
Foto: TOP 09
Popisek: TOP 09

Místní organizace TOP 09 v Karlových Varech nesouhlasí se zřízením další pracovní komise navržené se zástupců politických klubů a  zabývající se problematikou souvisejíc s rekonstrukcí Vřídelní kolonády.

Zastupitelstvo města na svých minulých jednáních ustanovilo v minulosti již mnoho komisí a pracovních skupin, skoro vždy ke každé větší řešené problematice a jen málo z nich, pracovalo tak, aby jejich výstup přinesl významný podklad či jasné stanovisko, které by posunulo danou problematiku k tíživému výsledku. Z toho důvodu považujeme založení další pracovní komise za bezpředmětné, vždyť město má nově zřízený odbor architektury , kterému od začátku března bude odpovídat nově přijatý architekt.

„Osobně mě dnes, při sledování živého videozáznamu z 1. jednání Zastupitelstva města Karlovy Vary nemile překvapilo, že zástupci některých politických klubů usilují o zřízení pracovní komise , která by se měla zabývat problematikou rekonstrukce a architektonické podoby Vřídelní kolonády. Osobně si nedovedu představit proč potřebujeme komisi zabývající se i mimo jiné architektonickým průzkumem, když jeden takový je již zpracovaný a vyvěšený na webovém portálu města a pak mi není vůbec jasné, jak tato případně ustanovená komise by mohla působit ve vztahu s odbornou skupinou zabývající se danou problematikou? Jsem tudíž velice ráda, že tento návrh nebyl přijat“  řekla předsedkyně MO TOP 09 Karlovy Vary Petra Vaněk.

Nepřijetí souvisejícího bodu jednání Zastupitelstva Karlových Varů, však posunulo danou problematiku na odbor architektury a zadalo tak zřejmě první úkol nově přijatému architektovi.

Další zastupitelstvo se bude konat dne 27.03.2018 a budeme sledovat  další vývoj této problematiky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministryně Černochová: Chci, aby byla zachována kontinuita, která je v současné situaci nezbytná

21:03 Ministryně Černochová: Chci, aby byla zachována kontinuita, která je v současné situaci nezbytná

Vláda na návrh ministryně obrany Jany Černochové odsouhlasila jmenování brigádního generála Petra Ba…