Veleba (SPO): Útoky na prezidenta Miloše Zemana přesahují všechny únosné meze

06.11.2014 10:04

Strana Práv Občanů spustila podpisovou akci na obranu prezidenta ČR Miloše Zemana

Veleba (SPO): Útoky na prezidenta Miloše Zemana přesahují všechny únosné meze
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda SPO Jan Veleba

Milí spoluobčané,

útoky na prezidenta České republiky Miloše Zemana dlouhodobě přesahují všechny únosné meze. Česká žlučovitá média pořádají na hlavu státu doslova štvanici. Nejrůznější povaleči z pražských kaváren tyto frontální útoky režírují, domnívaje se, že jim stále patří republika. Ale to se mýlí!

Tito lidé nemohou zapomenout, že příchodem Miloše Zemana na Pražský hrad jejich vliv výrazně oslabil. Oslabil ve chvíli, kdy současný prezident řekl, že bude prezidentem dolních deseti milionů občanů. A oslabil i ve chvíli, kdy bylo jasné, že budeme mít skutečně českého prezidenta, který hájí zájmy této země. Proto tolik nenávisti.

Skutečná síla, kořeny a mravní zdraví českého státu jsou mezi obyčejnými lidmi na venkově, v malých a středních městech a také tady vždy byly. Za posledních 25 let si tuto roli přisvojila právě pražská kavárenská rádoby intelektuálská smetánka. Tato role jí však nepatří a nikdy nepatřila. Nyní si tuto roli bere zpět venkov a lidé v malých i středních městech, a to zejména díky prezidentu Miloši Zemanovi. „Pražská kavárna“ proto křičí, vzteká se a kope kolem sebe. Naštěstí pro naši zemi režiséři těchto útoků mají ve svých politických fajfkách již pomálu tabáku. Lidé s obyčejným selským rozumem navíc pražskou kavárnu prohlédli, a to je dobře!

Vzhledem k tomu, že útoky na prezidenta Miloše Zeman jsou trvalé a natolik bezprecedentní a zákeřné, rozhodl jsem se osobně zaštítit podpisovou akci občanů ČR na obranu našeho českého prezidenta.

Svoji podporu můžete vyjádřit svým podpisem, o což Vás žádám.

Předem Vám za ni velmi děkuji. 

Ing. Jan Veleba, senátor, čestný prezident Agrární komory ČR a předseda SPO

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: SPO

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátor Hraba: Rozmohl se nám tu takový nešvar

12:12 Senátor Hraba: Rozmohl se nám tu takový nešvar

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k pokusům mobilních operátorů zasahovat do politiky