Velebný (ČSSD): Budu bojovat o senátorské křeslo

25.03.2016 9:12

Sociální demokracie zveřejňuje další výsledky stranických primárek. Tentokrát pro senátní obvod č. 64 Bruntál.

Velebný (ČSSD): Budu bojovat o senátorské křeslo
Foto: Archiv Ladislava Velebného
Popisek: Ladislav Velebný

Členové strany v korespondenčním hlasování potvrdili návrh místních organizací na Bruntálsku a do boje o senátorské křeslo vyslali poslance Parlamentu ČR Ladislava Velebného, který ve volbách soupeřil s ředitelem Úřadu práce v Bruntále Milanem Hornou.

Účast na hlasování, jehož výsledky sčítali dnes dopoledne členové komise pro korespondenční hlasování, spolehlivě překročilo 30procentní hranici nutnou pro platnost voleb. Volební účast byla 53,3 procent. Sčítání hlasů probíhalo v souladu s pravidly, která stanovuje příslušný volební řád.

Čeká nás mnoho práce

Poslance Parlamentu ČR Ladislava Velebného, kterého navrhly místní organizace ČSSD z Dolní Moravice, Rýmařova, Václavova, Města Albrechtic a Úvalna, podpořilo v příslušném okrese 59,7 procent členů. Necelých 6 procent členů se vyslovilo pro druhého nominovaného – bruntálského ředitele úřadu práce Milana Hornu, který byl navržen svou místní organizací ČSSD Bruntál.

„Jsem velmi rád, že o kandidátovi na senátora měli možnost rozhodnout všichni naši členové ve volebním obvodě. Děkuji všem, kteří se primárních voleb zúčastnili, ale nejvíce těm, kteří mi dali hlas. Vážím si toho! Zároveň jsem si vědom, že nás čeká mnoho práce. Věřím, že s kolegou Milanem Hornou budeme i nadále spolupracovat na přípravě senátních voleb,“ podotkl Velebný.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zahradil (ODS): Snaha mainstreamových médií omezit regulacemi konkurenci na mediálním trhu

21:03 Zahradil (ODS): Snaha mainstreamových médií omezit regulacemi konkurenci na mediálním trhu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke konferenci o svobodě slova.