Velebný (ČSSD): Hledali jsme cesty k ekonomickému růstu a zvýšení kupní síly obyvatelstva

19.09.2016 12:58

Premiér Sobotka a poslanec Velebný jednali s významnými podnikateli regionu.

Velebný (ČSSD): Hledali jsme cesty k ekonomickému růstu a zvýšení kupní síly obyvatelstva
Foto: Archiv Ladislava Velebného
Popisek: Ladislav Velebný

V Ludvíkově na Vrbensku se významní podnikatelé bruntálského regionu setkali s premiérem Bohuslavem Sobotkou, poslancem Ladislavem Velebným a hejtmanem Moravskoslezského kraje. Řešili posílení zaměstnanosti, duální vzdělávání a rozšiřování výroby a průmyslových zón.

Na Vrbensko zavítal předseda Vlády ČR Bohuslav Sobotka, kterého doprovodil poslanec Parlamentu ČR Ladislav Velebný, hejtman Moravskoslezského kraje Miroslav Novák, moravskoslezská a vrbenská zastupitelka Helena Kudelová, ředitel ÚO HZS MSK Bruntál Jiří Patrovský a vedoucí ÚO Policie ČR Bruntál Radovan Krygel. V sobotu 17. září 2016 večer je přivítala starostka Ludvíkova Dana Selingerová a majitel Hotelu Singer Leo Singer. Dále pak následovalo setkání a jednání s významnými podnikateli bruntálského regionu.
 
„Jsem velmi rád, že jsme se s panem premiérem a hejtmanem mohli setkat s našimi podnikateli z regionu a řešit s nimi důležité otázky z hlediska zaměstnanosti, duálního vzdělávání a rozšiřování jejich výroby a budování průmyslových zón. Zároveň jsme společně hledali cesty k ekonomickému růstu okresu a k zvýšení kupní síly našeho obyvatelstva. Je důležité v tom pokračovat,“ v závěru dodal poslanec Ladislav Velebný.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prokšanová (KSČM): Děkujeme - nezapomínáme. Nikdy!

6:03 Prokšanová (KSČM): Děkujeme - nezapomínáme. Nikdy!

Kdo nás osvobodil? A komu to nemáme zapomenout? Snad nám ministryně Černochová napoví!