Vinklátová (SLK): Křišťálové údolí zahajuje rok módní přehlídkou Made in Jablonec 2020 - Double Fantasy

06.01.2020 15:38

Tradice pokračuje. Již pojedenácté zahájí nový rok Svaz výrobců skla a bižuterie velkou módní přehlídkou Made in Jablonec 2020, jejíž premiéra se koná ve čtvrtek 9. ledna od 17 a 20 hodin v jabloneckém Eurocentru.

Vinklátová (SLK): Křišťálové údolí zahajuje rok módní přehlídkou Made in Jablonec 2020 - Double Fantasy
Foto: repro youtube, tan
Popisek: Květa Vinklátová

Pro letošek je tato společenská událost, jíž se zúčastní Miss České republiky 2019 a obě vicemiss, též úvodní akcí projektu Křišťálové údolí alias Crystal Valley.

„Přehlídka každoročně ukazuje možnosti kombinací oděvu a bižuterie. Firmy na ni připravují náročné bižuterní kreace, které nejsou určené každodennímu nošení. I tak ale se ale mohou stát inspirací pro dámy, které třeba ještě bižuterii nepřijaly pro každodenní nošení. V našem kraji přitom vznikají bižuterní šperky, které používají světové módní domy,“ uvedla Květa Vinklátová, radní pro kulturu, památkovou péči a cestovní ruch Libereckého kraje.

Přehlídka má podtitul Double Fantasy, což napovídá, že tvůrci oděvních a bižuterních modelů dali v plné míře průchod svému umění a fantazii. Modely připravilo dvacet týmů, které vytvořily celkem šest desítek unikátních modelů. Módní show je součástí doprovodného programu Mezinárodního trienále skla a bižuterie Jablonec.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

23:08 Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k stavu životního prostředí v České republice