Vítová (ANS): Proces řízení je procesem informačním

05.10.2020 5:35

Zdravice ANS na setkání SVCS, Kolín 3. 10. 2020

Vítová (ANS): Proces řízení je procesem informačním
Foto: aliancens.cz
Popisek: Aliance národních sil - logo

Svobodný vysílač se v České republice podílí na utváření nového informačního prostředí. A tím se podílí nejen na řízení informačního procesu, ale i celé společnosti. A to je výborná zpráva, protože jak známo „proces řízení je procesem informačním“.  Šíření informací skrze Svobodný vysílač je tedy skutečným řízením, na němž se podílí i všichni ti, kteří ho poslouchají a informace sami dále šíří. A je nutné šířit pravdivé a nezkreslené informace, které motivují lidi k určitému chování a jednání.

Anketa

Kdo je skutečným vítězem krajských voleb?

95%
2%
2%
hlasovalo: 10960 lidí

Každé studio se věnuje jinému aspektu společenského života. Někdo upřednostňuje kulturu, někdo historii, jiný ekonomiku nebo politiku, další duchovní vědy atd., ale výsledné působení je skutečně komplexní a dává těm, kteří mají zájem, možnost se skutečně orientovat v naší realitě. A to je v současné době obrovská přednost.

 

Nemůžeme se spoléhat na mainstreamová média, protože ta ženou naši zemi do záhuby. Lidé se tedy musí začít sami sdružovat a vzájemně informovat a tedy i samořídit a samoorganizovat. A když už pro nic jiného, tak z pudu sebezáchovy, neboť je zřejmé, že ta část světa - do které prý máme patřit a která se nazývá Evropská unie  - se rozhodla spáchat sebevraždu.

 

Svobodný vysílač je přesně tou platformou, kterou současná Česká republika nutně potřebuje pro své přežití. Podařilo se kolem něj – kolem všech jeho studií – soustředit obdobně smýšlející lidi, kteří jsou ale i prodlouženou rukou SV CS a dalšími „vysílači“ prezentovaných informací.

 

Svobodný vysílač a internetový deník Czech Free Press jsou na špici - ne alternativního, ale skutečně pravdivého - zpravodajství a tím i postupně nově se formujícího společenského procesu. Buďme proto všichni hrdi na to, že patříme ke spontánně vzniklému společenství lidí, které spojuje touha po pravdě, odvaha a laskavost.

 

(převzato z Profilu)

PhDr. Vladimíra Vítová, Ph.D.

  • ANS
  • Aliance národních sil - předsedkyně
  • mimo zastupitelskou funkci

Článek byl převzat z Profilu PhDr. Vladimíra Vítová, Ph.D.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Berdychová: Nové chráněné bydlení v Jičíně je v provozu

20:07 Berdychová: Nové chráněné bydlení v Jičíně je v provozu

Klienti Domova sociálních služeb Chotělice využívají nových prostor chráněného bydlení v lokalitě Ji…