Vítová (ANS): Zemřel pan Miroslav Starý, vydavatel Severočeské pravdy.

12.01.2021 13:05

Pan Miroslav Starý byl zcela výjimečný člověk. Byl velmi vzdělaný, odvážný a zároveň laskavý, veselý, skromný a neokázalý. Měl velký novinářský dar, okořeněný jemným smyslem pro humor. Psal skvělé politické komentáře, a analýzy, zabýval se historií.

Vítová (ANS): Zemřel pan Miroslav Starý, vydavatel Severočeské pravdy.
Foto: aliancens.cz
Popisek: Aliance národních sil - logo

Ale navíc - kromě svých literárních a politických talentů - uměl krásně zpívat (jeho hlas byl obdobou hlasu Karla Gotta) a také vystupoval s hudební skupinou na různých společenských akcích.

Anketa

Jaký trest navrhujete pro podniky a živnostníky, kteří mají otevřeno navzdory zákazům?

hlasovalo: 14311 lidí

V roce 2015 jsem objevila internetový zpravodaj Severočeská pravda a byla jsem překvapena a nadšena jeho skvělým obsahem. http://www.severoceskapravda.cz/. Kontaktovala jsem vydavatele – pana Miroslava Starého – a v podstatě ihned jsme domluvili na spolupráci. Nadchl ho program ANS. Kromě provozování perfektních webových stránek vydával i zpravodajský měsíčník Severočeská  pravda, který se stal postupně  jakýmsi tiskovým orgánem ANS. Pan Miroslav Starý byl také zvoleným předsedou Rozhodčí komise ANS a předsedou krajského klubu ANS Liberec.

Pana Miroslava Starého jsem si velmi vážila a od počátku s ním konzultovala mnohé politické kroky ANS. Jeho odchod byl pro nás, kteří jsme ho znali, jako rána z čistého nebe. Jeho zkušenosti jsou nenahraditelné.

PhDr. Vladimíra Vítová, Ph.D.

  • ANS
  • Aliance národních sil - předsedkyně
  • mimo zastupitelskou funkci

Z technických důvodů se nemohl zúčastnit přímého vysílání posledních loňských Aktuálních komentářů ANS dne 17. 12. 2020 (Zhodnocení roku 2020) na Svobodném vysílači ZDE, ale všem členům a sympatizantům adresoval toto své poselství:

„Všem normálním a slušným lidem přejeme pohodové Vánoce ve společnosti jejich nejbližších a nejmilejších, protože to jsou ty nejkrásnější a nejvzácnější dárky, které nám Vánoce přinášejí. Nenechme si je vzít!

Do nového roku přejeme všem lidem, aby si lépe uvědomovali, kde je jejich domov, naše krásná zem, ve které žijí a chtějí žít dál svoje spokojené a důstojné životy. Lidem přejeme, aby si uvědomili, že jsou nejvyšší formou života pro schopnost používat vlastní hlavy a mozky, nenechali si tuto schopnost ničit televizními a dalšími elektronickými deformačními prostředky. A aby neztráceli možnosti normálního logického myšlení, schopnost hodnocení dějů a jevů a zachovali si rozum, který jsme si zvykli nazývat zdravým - selským.

Přejeme všem, aby nalézali dostatek sil a odhodlání své domovy a své životy bránit proti všem zločincům a zaprodancům, kteří by nám je chtěli brát. Aby měli dost sil stavět se proti psychickému násilí, nenechali se nikým zastrašovat. Aby společně odolávali všem formám násilí, včetně chemicko-biologického testovacího a vakcinačního teroru a aby se dokázali společnými silami zbavit jejich nositelů.“

Vážený pane kolego Miroslave Starý, hovořím jménem všech členů ANS, kteří Vás znali a vysoce oceňovali Vaše schopnosti a znalosti, budete nám velmi chybět, měli jsme Vás moc rádi.

Vladimíra Vítová, předsedkyně ANS, Praha 8. 1. 2021

Převzato z Profilu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Šlachta (Přísaha): Pozor, přehled korupčních kauz!

10:21 Šlachta (Přísaha): Pozor, přehled korupčních kauz!

Shrnutí korupčních kauz vrcholných politiků, publikovaný na svém veřejném facebookovém profilu