Vojta (ANO): Do Břeclavi přijede ministr dopravy, lidé mu mohou předem klást dotazy

07.03.2016 20:15

V pondělí 14. března 2016 navštíví Břeclav ministr dopravy Dan Ťok (za ANO). Na programu je setkání s vedením města a jednání nad nejpalčivějšími dopravními problémy Břeclavi.

Vojta (ANO): Do Břeclavi přijede ministr dopravy, lidé mu mohou předem klást dotazy
Foto: breclav.eu
Popisek: Milan Vojta, ANO

Doprovodí jej generální ředitel Ředitelství silnic a dálnic Jan Kroupa, ředitel Státního fondu dopravní infrastruktury Zbyněk Hořelica nebo poslanec Miloslav Janulík.

„Pan ministr přijal pozvání břeclavského ANO a jsem rád, že s ním budeme moci osobně probrat záležitosti kolem vzniku obchvatu města, alternativní spojení s Poštornou nebo připravovaná opatření ke zlepšení průjezdnosti na hlavním tahu městem včetně rekonstrukce semaforů. Tato témata s rezortem dopravy dlouhodobě řešíme přes zástupce ANO v poslanecké sněmovně, ale osobní jednání na místě samotném je v tomto neocenitelné,“ uvedl místostarosta Břeclavi a předseda ANO na Břeclavsku Milan Vojta.  

Protože z časových důvodů nebylo možné uspořádat diskusní setkání ministra dopravy Dana Ťoka s občany Břeclavi, nabízí místní ANO občanům, aby předem, prostřednictvím e-mailu „breclav@anobudelip.cz“ nebo stránky na facebooku „ANO, tohle je Břeclav“, zaslali ministrovi své dotazy, připomínky, náměty nebo stížnosti. Odpovědi na ně pak budou zprostředkovány během návštěvy nebo po jejím skončení a uveřejněny tak, aby s nimi byla seznámena široká veřejnost.

Pro občany Jihomoravského kraje je pak v rámci návštěvy ministra připravena diskuze s občany, která proběhne 14. března 2016 v Knihovně Jiřího Mahena v Brně od 17,30 hod.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Chceme všestranně podpořit pracující rodiny s dětmi a stimulovat porodnost

6:23 Rozvoral (SPD): Chceme všestranně podpořit pracující rodiny s dětmi a stimulovat porodnost

Politické usnesení předsednictva hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) k aktuální politické situaci…