Volfová (ANO): Zveme vás na punč do vratných vánočních hrnečků

20.11.2019 12:54

Před rozsvícením vánočního stromu zazpívá Ewa Farna.

Volfová (ANO): Zveme vás na punč do vratných vánočních hrnečků
Foto: archiv kandidátky
Popisek: zastupitelka České Lípy a jednička na kandidátce ANO v Libereckém kraji Jitka Volfová

Letošní program rozsvícení vánočního stromu ozdobí svým vystoupením přední česká zpěvačka Ewa Farna, která přijede se svým vánočním programem. Zejména děti určitě ocení vystoupení divadla Kvelb, které přiveze 13 metrů vysokou loutku anděla, který bude chodit mezi lidmi. Program, který je naplánovaný na sobotu 30. listopadu, pak uzavře Hluchá parta a Jazzová farma ZUŠ Česká Lípa.

Na náměstí bude probíhat také tradiční vánoční jarmark. Okolo morového sloupu budou opět umístěny vánoční stromečky, které si ozdobí českolipské školy a školky. Po rozsvícení vánočního stromu pak bude na náměstí probíhat intenzivní adventní týden, a to od 16. do 20. prosince. Náměstí bude plné vánočního zboží, každý den ozdobí svým vystoupením děti z českolipských základních a mateřských škol, počítá se také s živým betlémem.

Na čtvrtek 19. prosince je naplánovaná tradiční akce Punč paní starostky, v rámci které vystoupí zpěvák Jakub Děkan a kapela Pegas. „Lidé si budou moci nechat načepovat punč do krásných nových vratných hrnečků s vánočním motivem za vratnou zálohu 100 Kč. Kdo nebude chtít, dostane punč do klasického papírového kelímku. Ale až je uvidíte, pochybuji, že budete chtít punč do něčeho jiného,“ uvedla starostka České Lípy Jitka Volfová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

23:08 Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k navrhovaným změnám v zákoníku práce