Volfová: Příště už budeme volit jen protektorátní vládu

24.02.2014 4:31

Česká Suverenita je znechucena přístupem České (tedy údajně české) vlády, která bez mrknutí oka poslala desetitisíce našich občanů z pohraničí do neuvěřitelné nejistoty.

Volfová: Příště už budeme volit jen protektorátní vládu
Foto: Archiv Jany Volfové
Popisek: Jana Volfová

Jejich střechy nad hlavou vyměnila za patolízalský příklon k eurobyrokratům. Opustit vyjednanou výjimku z Lisabonské smlouvy, na které nadále trvají Britové i Poláci, je jako vybídnout pana Posselta a jeho landsmanschaft k zahájení útoku na předání českého majetku do německých rukou.

„Poté, co vláda nic nedělá s církevními restitucemi, které prolomily i rok 1948, již začínám chápat, že cílem vlády je i prolomit dekrety prezidenta Beneše. Naše vláda se nestará o blaho občanů České republiky, ale zjevně jen plní úkoly, které dostává z Bruselu, Berlína a z Mnichova, aby z naší země vytvořila jen poslušnou kolonii,“ řekla předsedkyně strany Jana Volfová. Čeští občané by si měli uvědomit, že suverenita naší vlasti dostala dnešním rozhodnutím této protektorátní bruselské vlády obrovskou ránu.

„Jedinou šancí, jak ještě uchránit zbytky naší národní hrdosti a rozhodovacích pravomocí, je říci rázné NE v blížících se evropských volbách těm, co nás každým dnem více a více zaprodávají,“ dodal místopředseda strany Zdeněk Pavlíček.

Mgr. Jana Volfová

  • ČSSD
  • předsedkyně strany Česká Suverenita, učitelka
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Česká Suverenita

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jurečka (KDU-ČSL): Plán, jak pomoci naplnit peněženky pracujících rodin

15:14 Jurečka (KDU-ČSL): Plán, jak pomoci naplnit peněženky pracujících rodin

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k prorodinné politice KDU-ČSL