Volný (JAP): Korespondenční hlasování je cestou do pekla

07.04.2021 14:15

Projev na 97. mimořádné schůzi Poslanecké sněmovny 7. dubna 2021 k novele volebního zákona

Volný (JAP): Korespondenční hlasování je cestou do pekla
Foto: Repro TV Barrandov
Popisek: Poslanec JAP Lubomír Volný

Děkuji za slovo.

Vzhledem k tomu, že každý občan může odmítnout plnění jakéhokoli vládního nařízení, pokud porušuje nadřazené právní normy, anebo pokud ho ohrožuje na zdraví, tak já nemám roušku, protože ta podle vyjádření šéfky Pneumologické společnosti v České republice mě ohrožuje na mém zdraví. Takže využívám svého zákonného práva tuto roušku a respirátor nenosit. Nicméně teď bych vás chtěl poprosit, abyste začal znovu počítat čas, protože svým nezákonným napomenutím jste mě připravil o 30 sekund.

Dobře, takže chápu, že mě nechcete nechat mluvit, rozumím tomu. Já jsem taky žil tři roky na Novém Zélandu a vůbec nechápu lidi, kteří odcestují dlouhodobě do ciziny a potom chtějí ovlivňovat dění v zemi, ve které nežijí. Ve které neplatí daně, ke které nemají v ten daný okamžik ve své podstatě žádný vztah, protože se rozhodli žít někde jinde.

Já už jsem získal na Novém Zélandu rezidenturu a v případě, že bych na tom Novém Zélandu zůstal, tak by mě opravdu nenapadlo ovlivňovat politické dění v zemi, ze které jsem se rozhodl odcestovat. To je jedna věc. Druhá věc - zneužívání koronavirové krize k zavádění nějakého korespondenčního hlasování a jakékoli formy, ať už bude dopisem nebo elektronicky, povede k jedné jediné věci, a to k totálnímu rozštěpení společnosti. Protože ti, kteří věří na tužku a papír a volební komisi, nikdy neuvěří korespondenčnímu a elektronickému hlasování. A dopadne to jako ve Spojených státech. Dnes jsou desítky milionů lidí, občanů Spojených států, přesvědčeny o tom, že jim byly ukradeny volby. Tato metoda je cestou do pekla.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

David (SPD): Až do posledního Ukrajince

16:21 David (SPD): Až do posledního Ukrajince

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k vývoji vojenského konfliktu na Ukrajině