Volný (JAP): Léčba koronaviru infuzemi vysokých dávek vitamínu C funguje. Zareagujeme rychle?

30.03.2020 10:13

V Číně je k dnešnímu dni oficiálně minimálně 50 vyléčených a to včetně těžkých případů.

Volný (JAP): Léčba koronaviru infuzemi vysokých dávek vitamínu C funguje. Zareagujeme rychle?
Foto: repro/ČT
Popisek: Lubomír Volný

Intravenózní podpůrná léčba infekce koronavirem, pomocí vysokých, nitrožilně aplikovaných dávkách vitamínu C nabírá globálně na obrátkách.

V Číně je k dnešnímu dni oficiálně minimálně 50 vyléčených a to včetně těžkých případů.

Snad je naše zdravotnictví nezačne aplikovat zbytečně pozdě.

To, že jsme zaspali nástup pandemie se dá omluvit tím, že je opravdu děsivě výjimečná.

O intravenózní léčbě vysokými dávkami vitamínu C, která je legální i v ČR, jsem informoval pana premiéra Babiše již 15. 3. 2020 a poté ještě jednou o týden později.

Dnes jsem rozeslal v diskuzi přiložené dopisy jak panu premiérovi, tak ministru zdravotnictví i předsedovi krizového štábu.

To, že dokážeme schválit léčbu experimentálním lékem, který nemá vědecky ověřené klinické studie (Remdesivir), o jehož vedlejších účincích nemáme vůbec žádné představy, ale je potencionálně slibný, to je také pochopitelné i když dost možná nevědecké a riskantní.

Ignorování metody, která bezpečná, je klinickou praxí ověřená, je i u nás ihned legálně použitelná, lze o ní prakticky ihned získat relevantní informace v globálním rozsahu z ověřitelných zahraničních zdrojů, je laciná a prakticky okamžitě použitelná, tak ignorování takové informace by byla chyba, která může stát zbytečně zmařené lidské životy.

Každý zachráněný život se počítá.

Zdroj: ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Hladík: Češi a Slováci zůstávají bratrskými národy. Jedna zrušená konzultace nic nemění

21:03 Ministr Hladík: Češi a Slováci zůstávají bratrskými národy. Jedna zrušená konzultace nic nemění

Čechy a Slováky dlouhodobě pojí přátelství, kulturní blízkost i společná historie. Zrušení jedné nad…