Volný (JAP): Miss Michigan byla zbavena svého titulu protože si odmítla nasadit hidžáb

22.07.2019 5:28

Můžete být žena, asiatka, ale v okamžiku, kdy si odmítnete nasadit hidžáb, který považujete za symbol útlaku žen, a řeknete to nahlas, jste okamžitě rasistka, xenofobka.

Volný (JAP): Miss Michigan byla zbavena svého titulu protože si odmítla nasadit hidžáb
Foto: repro/ČT
Popisek: Lubomír Volný

Takto funguje globálně novodobý fašismus a novodobí fašisté, kteří se maskují jako “liberální demokraté” a otevřeně se považují za “lepší lidi” než jste Vy, než je náš demokraticky a v přímé volbě opakovaně zvolený pan prezident, Karel Gott a nebo Jarda Jágr.

Vítězka soutěže Miss Michigan, sama asijského původu, byla zbavena svého titulu, protože si odmítla nasadit hidžáb a “drze” si dovolila na svých sociálních účtech vysvětlovat, že podle jejího soukromého názoru je hidžáb symbolem útlaku žen.

Okamžitě byla označena za rasistku, xenofobku, a protože aktivně podporuje konzervativní hodnoty a prezidenta Trumpa, byla sama obviněna, že podporuje “bílé rasisty”.

Můžete být žena nebělošského původu nebo muž gay, který má za manžela černocha, hispánec nebo afroameričan, dnešním malým myšlenkovým Hitlerům stačí, když podporujete normalitu, skutečná lidská práva, Trumpa, a okamžitě jste rasista a xenofob.

Braňme se novodobému fašismu, špatně maskovanému jako “liberální demokracie”, dokud nestvořil svého nového skutečného Hitlera.

To, že revoluce jako první požírá své vlastní děti a sami “lepšolidé” ponesou následky své hlouposti jako první, není natolik uspokojující, abychom se nebránili.

Braňme se, protože jinak tito asociálové změní svět v peklo nejen pro sebe, ale i pro nás a naše rodiny.

Převzato z profilu autora


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Šlachta (Přísaha): Migranti musí čekat na vyřešení žádosti mimo Evropskou unii

14:07 Šlachta (Přísaha): Migranti musí čekat na vyřešení žádosti mimo Evropskou unii

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k řešení ilegální migrace