Vondráček (ANO): TOP 09 a STAN jsou do Dozimetru namočeni víc, než se původně zdálo

22.08.2023 20:02 | Ze sítí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke kauze Dozimetr.

Vondráček (ANO): TOP 09 a STAN jsou do Dozimetru namočeni víc, než se původně zdálo
Foto: Hans Štembera
Popisek: Radek Vondráček

Tak prý málo kritizujeme ministra Blažka za jeho schůzku s Martinem Nejedlým. Tvrdí to hlavně politici STAN. Ta snaha, odvést pozornost od nových zjištění v kauze Dozimetr, je až úsměvná. "500 pro Gazďu" na financování kampaně a pravděpodobně z peněz pocházejících z trestné činnosti, je totiž obrovský problém, který se dosud nikdo ani nepokusil vysvětlit.

Připomínám, že se jedná o závažný problém strany, která má stále ještě ministra vnitra, a proto mě překvapuje, jak to nechává média chladná. Místo, aby se rozkrývala tato kauza, tak aktuálně společně s politiky STAN řeší, že se opozice málo vyjadřuje k setkání ministra Blažka.

Ano, to setkání rozhodně nekoresponduje s tím, jak celá koalice, která mazala lidem med kolem pusy a mluvila o hodnotové politice. Teď ale přichází vystřízlivění. Pirátský náměstek se dopouští násilí na ženách, primátorka ODS (ne)vysvětluje fotku s bílým práškem a zástupci koalice mluví o alternativním městě, ministr spravedlnosti se schází s Nejedlým.

Nic z toho se ale nerovná problémům TOP 09 a STAN, u kterých se ukazuje, že jsou do Dozimetru namočeni víc, než se původně zdálo.

Oni by teď měli vysvětlovat.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátorka Kovářová: Justiční tabu aneb O čem se nemluví

16:02 Senátorka Kovářová: Justiční tabu aneb O čem se nemluví

Mé vystoupení na kulatém stole nazvaném Kárné řízení a jeho nová perspektiva, který proběhl 25. dubn…