Vondrák (ANO): Piráti jsou absolutně nepředvídatelní

28.09.2021 14:51 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu k neurčitostem pirátského programu

Vondrák (ANO): Piráti jsou absolutně nepředvídatelní
Foto: Zuzana Koulová
Popisek: Hejtman Moravskoslezského kraje Ivo Vondrák

Hlas pro SPOLU je v daný okamžik i hlasem pro Piráty. Každý člověk, který jen trochu sleduje politiku, je teď velmi ve střehu, protože co Piráti předvádějí ideově, je něco naprosto neuvěřitelného. Neurčitost toho, co se bude dít, přesahuje přijatelnou mez.

Piráti jsou absolutně nepředvídatelní, nemají jasného lídra, Ivan Bartoš mi připadá slabý a málo kompetentní. Připadá mi, že nemá problém názorově otočit v úplně fundamentálních oblastech, jako je členství v NATO nebo přijímání migrantů.

Představa, že by tento neukotvený člověk s neřízenou stranou, která spíš řídí jeho, byl premiérem, by znamenala, že nebudeme absolutně vědět, co bude zítra. Vezměte si, co se stalo v Německu, kde chtějí znárodňovat byty. Jeden Pirát nedávno napsal na Twitter, že chce nadbytečnou plochu bytů zdanit.

Daleko více mě mrzí, že Piráti jsou schopni zamlžit svá předchozí vyjádření a netrvat na nich. Jsou nevyzrálí. Nemají zkušenosti z reálného života a zkušenosti se nedají naučit, ty se musí prožít. Myslím, že si to lidé začínají uvědomovat, proto také jejich preference začaly klesat, a dokonce v měření samostatných stran jsou už pod STAN.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Fiala (SPD): Už i mainstreamová média vyvracejí tvrzení Rakušana o „české výjimce

23:07 Fiala (SPD): Už i mainstreamová média vyvracejí tvrzení Rakušana o „české výjimce

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k migračnímu paktu.