Vostrá (KSČM): Co je pravda, pane ministře?

11.01.2021 4:31

Zdravotnictví je nejvíce sledovaný resort.

Vostrá (KSČM): Co je pravda, pane ministře?
Foto: red
Popisek: Miloslava Vostrá

Lidé diskutují, kde je pravda. Jedna z TV stanic nám sdělila, že budou očkováni pouze zdravotníci, kteří jsou v přímém styku s covidem. Je to skutečně pravda? A co další personál nemocnic? Dětem dnes nekoupíme pastelky. V Praze jsou ale o víkendu bleší trhy. Kam zmizela opatrnost a co na to ministerstvo zdravotnictví?

Nemocnice hlásí nedostatek lékařů i dalších zdravotníků. To opravdu nikomu nepřijde nezodpovědné pořádat bleší trhy? K diskusi je i povolení návštev v nemocnicích. Podle lékařů jde o riziko. Pro polní nemocnice chybí personál. Mnohému nebezpečí můžeme zabránit, některé segmenty ale neovlivníme.

Lidé se stále častěji ptají, jak je to s vakcínou proti koronaviru. Je jí opravdu dostatek? Situace v krajích je složitá, proto je nutné odpovědět na otázky, které lidé řeší. Protesty proti omezením situaci spíše eskalují.

V této době není možné stát proti sobě, virus si nevybírá a ohrožuje nás bez rozdílu všechny. Zvláště politická vzájemná osočování musí stranou. Teď jde o naše životy, ne o preference ve volebních průzkumech. Lidé ocení skutečnou práci, planých řečí už bylo dost. 

(převzato z Profilu)

Článek byl převzat z Profilu Ing. Miloslava Vostrá

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministryně Černochová: Chci, aby byla zachována kontinuita, která je v současné situaci nezbytná

21:03 Ministryně Černochová: Chci, aby byla zachována kontinuita, která je v současné situaci nezbytná

Vláda na návrh ministryně obrany Jany Černochové odsouhlasila jmenování brigádního generála Petra Ba…