Vostrá (KSČM): Zachránce Otto Chaloupka

24.02.2014 21:40

Nevím, jestli máme jásat nebo plakat. Připadá mi poněkud „zábavné“, že dva problémoví poslanci bývalých Věcí veřejných Otto Chaloupka a Michal Babák založili novou pravicovou stranu Republika.

Vostrá (KSČM): Zachránce Otto Chaloupka
Foto: red
Popisek: Miloslava Vostrá

Zasvěcení říkají, že je to tak trochu guláš. Trochu republikánů, trochu Bárty a ti dva dohromady je pouze téměř jistý základ na problém. Na story Michala Babáka patrně nikdy nikdo nezapomeneme a některé věci vyplouvají na povrch ještě dnes. Co se týče Chaloupky, již jsme si zažili povídání o kulovnici a Romech. Ani Babák příliš nezaostává a prý budou řešit problém nepřizpůsobivých občanů. Nezbývá, než konstatovat, že v poslední době je na naší politické scéně možné téměř vše. Otázkou však zůstává, komu jsou tyto účelově zakládané subjekty prospěšné. Mám silný pocit, že pouze jejich zakladatelům. Sto deset členů nové strany není v této podobě zajisté příliš nebezpečných, ale vzpomeňme, jak se kdysi rozrůstala Sládkova moc. Věřme však, že soudnost našich občanů a zdravý selský rozum zabrání těmto pánům a jim podobným dělat si z nás všech dobrý den.

Ing. Miloslava Vostrá, místopředsedkyně ÚV KSČM a poslankyně PSP ČR

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: kscm.cz

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kolář (TOP 09): Je třeba odvaha. Prázdná ruská škola v Bubenči. Využít pro studenty

13:04 Kolář (TOP 09): Je třeba odvaha. Prázdná ruská škola v Bubenči. Využít pro studenty

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k prostorám ruské školy v Bubenči.