Votava (LEV 21): Dobrá zpráva z USA - Obama zhubnul a vyrostl

15.03.2016 20:50

Po chmurných zprávách o stavu celkového zadlužení USA, přišla z Bílého domu dobrá zpráva. Všechny nás hned potěšila. Prezident USA Barack Obama, zhubnul a dokonce povyrostl. V roce 2014 měl 82 kg, dnes 79 kg. Oproti toku 2014 vyrostl o jeden cm, na 185 cm. Podle stejné zprávy, ale za poslední tři roky zešedivěl. Média se o této zprávě předháněla v rychlosti. Konečně po starostech s tím neposlušným, nevděčným a často svéhlavým světem, přišla povzbuzující zpráva z Bílého domu.

Votava (LEV 21): Dobrá zpráva z USA - Obama zhubnul a vyrostl
Foto: archiv
Popisek: Přemysl Votava, Národní socialisté

A k těm šedinám nutno dodat, že starostí bylo hodně, jak těch domácích, tak i ve světě. Vedle  narůstajícího dluhu USA, Bílému domu přidělávaly starosti o osud států,  jako je  Čína, Rusko, Irán, Irák, Afganistan, Jemen, Sýrie, Severní Korea, Venezuela, Egypt, Turecko, Libye, Ukrajina, Bělorusko, …a také Vladimír V. Putin se nechoval tak,  jak si přál Bílý dům.  Proto  nás ta dobrá zpráva z USA moc potěšila. Prezident  Barack Obama  zhubnul a hlavně vyrostl.

Špatná zpráva: dluh USA také vyrostl

Aby byl obraz o kondici prezidenta a Bílého domu dokonalý, bylo by správné sdělit veřejnosti,  že celkový dluh USA zase povyrostl. Na konci roku 2014, poskočil na částku 18 bilionů dolarů. Za prezidenta Baracka Obamy tak narostl o 70%. Pro nás normální počtáře číslo přímo astronomické. Dluh USA představuje 18 005 549 328 561 dolarů. Nebudeme to přepočítávat na koruny, to by se nám  z toho všem zamotala hlava, ani kalkulačka by to nebrala.
Ještě, že po těch bilionech a miliardách dluhů Bílého domu nechodí naši exekutoři. 

Tak, to je ten skutečný zdravotní stav Bílého domu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Exner (STAN): Nesnáším, když se Češi prezentují jako malý bezmocný národ

10:14 Exner (STAN): Nesnáším, když se Češi prezentují jako malý bezmocný národ

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k bezpečnosti a sebevědomí ČR.