Votava (LEV21): Pražská kavárna mobilizuje... Nenechme si ukrást republiku

27.10.2016 21:56

Pražská kavárna opět mobilizuje. Ti věční nespokojenci se opět houfují a hledají způsob, jak zvrátit či dokonce nahradit demokratické volby, útočí především na symboly naší státnosti. Proto je jejich terčem především prezident České republiky Miloš Zeman. Státní svátek vzniku republiky 28. říjen, se stal vhodným dnem pro jejich další nenávistné tažení proti těmto symbolům.

Votava (LEV21): Pražská kavárna mobilizuje... Nenechme si ukrást republiku
Foto: Archiv
Popisek: NS - LEV 21

S volbou prezidenta Miloše Zemana, občany ČR před třemi lety,  se dodnes nesmířili. Jejich knížecí kandidát ve volbách neuspěl. Nesmířili se s tímto výsledkem, nevzdávají to, stále se houfují dalšímu k tažení. Jsou zapšklí, nenávistní, ale jsou i fanatičtí. Jejich útoky na prezidenta ČR, jsou na denním pořádku. Stupňují se.  Každá naskytnutá příležitost se jim hodí.  Jednou je to výročí 17.listopadu spojené s fyzickým útokem na prezidenta ČR, podruhé stržení prezidentské zástavy za jásotu davu, či připravené provokace při návštěvě čínského prezidenta. Zneužita byla i soukromá návštěva dalajlámy, tibetského náboženského představitele. Posledním smutným příkladem je i nepoctivá hra o vyznamenání pro bývalého vězně koncentračního tábora, Jiřího Bradyho. Tento hrdina z nacistického období, nejspíše ani netuší, jaká falešná hra se s ním hraje. Na sklonku svého života se stal nevědomky vhodným prostředkem pro znevážení státního svátku. Stal se tou pověstnou municí k útoku na prezidenta ČR.  

Pražská kavárna dnes opět mobilizuje. Svolává na Staroměstské náměstí své věrné i ty naivní. V této souvislosti nelze zapomenout na dobu, kdy Staroměstské náměstí zaplavily, modré košile, zářící planoucí oči mladých nadšenců a jejich budovatelské písně, či vznešená hesla o demokracii,….. to byly ty kulisy událostí, které pamatujeme krátce po světové válce. Nenávistné tažení vlády „lidu“ tehdy rozhodlo, prezident Dr. Edvard Beneš musel odejít z Pražského hradu.  Demokratičtí politici museli uprchnout před hněvem „ lidu“.  Byly káceny sochy i symboly této země.

I dnes se hraje o osud naší vlasti.  Pod falešnými prapory a hesly o demokracii, jde především o změnu politiky České republiky k obrazu novodobých tvůrců „nové“ Evropy.  V konečném důsledku  pak ke ztrátě samostatnosti.  

Nedovolme to.  

reklama

autor: PV

Ing. Marian Jurečka byl položen dotaz

Demokracie

Přijde vám demokratické někoho vyloučit ze strany a rozhodovat o tom bez toho, aniž by byl dotyčný na jednání pozván a měl možnost se hájit? A opravdu si myslíte, že to jak se vyjadřuje Svoboda je důvod, proč vám klesají preference? Já teda nevím, ale mě jste zklamali tím, jak nás necháváte na holi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vondra (ODS): Podařilo se mi udržet spalováky ve hře

8:09 Vondra (ODS): Podařilo se mi udržet spalováky ve hře

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu strany ke zmírnění normy Euro 7