Výroční finanční zpráva ČSSD za rok 2015

30.03.2016 18:32

ČSSD dnes zveřejnila Výroční finanční zprávu o hospodaření za rok 2015. Výnosy činily 174,5 milionu korun, náklady 147,5 milionu korun a přebytek hospodaření pak téměř 27 milionů korun. „ČSSD financovala své aktivity v roce 2015 bezproblémově na všech úrovních, výrok auditora je bez výhrad,“ uvedl místopředseda strany pro hospodaření Martin Starec.

Výroční finanční zpráva ČSSD za rok 2015
Foto: CSSD.cz
Popisek: Logo ČSSD

Sociální demokracie dlouhodobě klade důraz na transparentní hospodaření, usiluje o snižování dlouhodobých závazků a průběžné naplňování volebních fondů s cílem zajistit činnost strany a její aktivní působení na veřejnosti.

ČSSD v roce 2015 měla příjmy ze státního rozpočtu 133,3 milionu korun, z členských příspěvků 18,4 milionu korun, ze sponzorských darů 1,8 milionu korun a z nájmů, služeb a ostatních činností 21 milionů korun.

Výdaje na provoz a činnost ČSSD činily 81,1 milionu korun, na mzdy dosáhly 65,7 milionu korun, na daně a poplatky 0,4 milionu korun a na volby necelých 0,3 milionu korun.

Přebytek hospodaření vykázala i hospodářská činnost ČSSD a to 0,6 milionu korun. V roce 2015 snížila sociální demokracie své dlouhodobé závazky o 30 milionů korun.

Výroční finanční zpráva je umístěna na webových stránkách ČSSD ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Maříková (SPD): V4  je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

23:07 Maříková (SPD): V4 je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k Visegradské čtyřce.