Zelení: Mafiánské praktiky v Poděbradech

25.08.2022 7:33 | Ze sítí

Informace na facebookovém profilu k sledování kandidátů koalice Pro občany Poděbrad soukromým detektivem, najatým politickou konkurencí

Zelení: Mafiánské praktiky v Poděbradech
Foto: Zelení
Popisek: Zelení

Invaze do soukromí a snaha zastrašit politickou konkurenci. Tak nějak by se dal popsat čin Miroslava Káninského, radního Poděbrad za sdružení Naše Poděbrady, který nechal kandidáty koalice Pro občany Poděbrad sledovat soukromým detektivem.

Detektiv zjišťoval, zda se kandidáti v Poděbradech zdržují a jaké tam mají kontakty. Svou činností navazoval na dlouhodobou snahu vládnoucího sdružení zdiskreditovat opozici. Sdružení Naše Poděbrady již dříve podalo žádost na zrušení této konkurenční kandidátky ke krajskému soudu v Praze, protože podle něj někteří z kandidátů ve městě fyzicky nepobývají. Ta však byla soudem zamítnuta, a tak se sdružení odhodlalo ke kroku jako z gangsterského filmu.

Sdružení Naše Poděbrady se chová, jako by Poděbrady skutečně byly jen a jen jejich. Kdo ví, co koalice Pirátů, Zelených, ČSSD a nestraníků odhalí, pokud se po volbách ujme vedení města. Nezbývá nám, než to zjistit.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): Ministr Rakušan a jeho lži o migračním paktu

11:04 Mračková Vildumetzová (ANO): Ministr Rakušan a jeho lži o migračním paktu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k migračnímu paktu.