Zelinka (SZ): Svoboda v očkování - Ano

09.04.2015 13:26

Poměrně diskutovanou kauzou v posledních měsících je značně represivní a na evropské poměry nestandardní návrh zákona o povinnosti očkování dětí pod pokutou až 500 000 Kč.

Zelinka (SZ): Svoboda v očkování - Ano
Foto: zeleni.cz
Popisek: Logo Strany zelených

V celé této záležitosti musím dát za pravdu aktivním rodičům a sdružení Rozalio protestujícím proti takovému vážnému zásahu do svobod jednotlivce, rodiny a samozřejmě dětí, a ujišťuji je o své podpoře v této kauze. Návrh, jenž ze zodpovědných rodičů dělá kriminálníky a snaží se uzurpovat si právo na rozhodování o životě a zdraví občanů bez ohledu na ně, je podle mne v rozporu s ústavou a demokratickými principy západní vyspělé společnosti. Angažovaným matkám a organizacím přeji úspěch v jejich snažení a dostatek síly v boji proti přebujelému zdravotnickému leviathanovi.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Zeleni.cz

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

Důchodová reforma

Tvrdíte, o důchodové reformě jednáte i s laickou veřejností. Jak? Kde? Jsem si ničeho takového nevšiml. A myslíte, že má smysl schvalovat něco, na čem se aspoň z větší části neshodnete s opozicí? K čemu reforma, kterou jiná vláda zase zruší, což už se stalo? Nebylo třeba chybou, že jste s opozicí ne...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lachnit: Nestát stranou a nečekat, jak to všechno dopadne

8:19 Lachnit: Nestát stranou a nečekat, jak to všechno dopadne

V areálu hřbitova u krematoria v Praze-Motole se v pátek 10. května konalo Pietní shromáždění k uctě…