Zemanovci a Okamurovci jdou společně do voleb 2016

25.04.2016 9:39

Potvrdil se fakt, že mezi názory a programy SPD a SPO jsou minimální rozdíly, a že je rozumné a správné jít do voleb společně.

Zemanovci a Okamurovci jdou společně do voleb 2016
Foto: spoz.cz
Popisek: SPO

V sobotu 23. dubna 2016 se v hotelu Krásná vyhlídka v Nejdku konala  krajská konference Strany Práv Občanů z Karlovarského kraje.

Pozvání na konferenci, které se zúčastnilo 34 delegátů, přijali i zástupkyně hnutí  Svoboda a Přímá  Demokracie (Okamurovci) v Karlovarském kraji. Seznámily přítomné delegáty s programem SPD, který bude součástí společné koalice do krajských voleb 2016. Potvrdil se fakt, že mezi názory a programy SPD a SPO jsou minimální rozdíly, a že je rozumné a správné jít do voleb společně.

Lídrem za kandidátku SPO Karlovarského kraje zvolili delegáti konference  Ing. Jaroslava Bradáče ( Radního  města Skalná,a bývalého radního KK pro životní prostředí, zemědělství a revitalizaci krajiny). Na základě doporučení Krajského výboru SPO KK schválili delegáti  také svou část  kandidátní listiny za SPO pro podzimní krajské volby. Konečnou podobu koaliční kandidátky pak stanoví na společném jednání výbory SPD a SPO.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Laudát (KAN): Dobře pracovala, tak ji vyrazíme

20:03 Laudát (KAN): Dobře pracovala, tak ji vyrazíme

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k demisi ministryně pro vědu, výzkum a inovace Heleny…