Zuna (TOP 09): Kalousek navigoval naši zemi v těžkých ekonomických časech

15.12.2023 9:02 | Ze sítí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k neumístění Miroslava Kalouska a Jiřího Pospíšila na kandidátku do Evropského parlamentu.

Zuna (TOP 09): Kalousek navigoval naši zemi v těžkých ekonomických časech
Foto: TOP 09.cz
Popisek: Poslanec Michal Zuna (TOP 09)

Osobně si velmi vážím Miroslav Kalousek i Jiří Pospíšil. Jejich neumístění na kandidátku do Evropského parlamentu tak považuji za promarněnou příležitost.

Miroslav Kalousek navigoval naši zemi v těžkých ekonomických časech a vytvořil stabilní finanční základy. Ostatně bez něj by Andrej Babiš neměl z čeho rozhazovat. Jiří Pospíšil převzal vedení naší strany v dobách, kdy nám málokdo věřil, že budeme relevantní politickou silou a je silným stávajícím poslancem. Oba dva tak prokázali své schopnosti a odolnost ve složitých dobách.

Jako člen TOP 09 plně respektuji demokratický výsledek volby výkonného výboru. Jako člověka mě však toto rozhodnutí velmi mrzí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dostálová (ANO): Nad dopisy diváků aneb Autentické otázky voličů

12:06 Dostálová (ANO): Nad dopisy diváků aneb Autentické otázky voličů

Odpovědi na otázky voličů, publikované na svém veřejném facebookovém profilu