Zuna (TOP 09): V USA je obrovský fenomén bezdomovectví dětí

21.05.2023 14:28 | Ze sítí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k cestě do USA.

Zuna (TOP 09): V USA je obrovský fenomén bezdomovectví dětí
Foto: TOP 09.cz
Popisek: Poslanec Michal Zuna (TOP 09)

Setkávání je zdrojem inspirace a výměny zkušeností. Strávil jsem několik dní na pracovní cestě v USA. Setkal jsem se také s místními poslanci a procestovali jsme i chudší regiony. A jako takřka pokaždé, když někam vycestuji, odjíždím s pocitem, že se v Česku máme vlastně velmi dobře.

Asi nejhlubší dojem ve mně zanechalo jednání s tamějšími neziskovými organizacemi. Respektive jejich každodenní agenda. Je tu obrovský fenomén bezdomovectví dětí. Masivním problémem je taky množství zbraní celkově mezi obyvateli i mladistvými.

V čem bychom si naopak mohli brát inspiraci my, je vnímání sebe sama jako osobnosti i národa, který vidí dál než za své hranice. Vnímá kontext světa a svou roli v něm jakožto nositele vlastní odpovědnosti, myšlenek demokracie a práv jednotlivce.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

Zisk

Tvrdíte, že na zisku není nic špatného. Neprotiřečíte si? Protože byla to vaše vláda, která zavedla daň z mimořádných zisků. Naopak jsem si nevšiml, že byste nějak zásadně odstranili všudypřítomnou byrokracii, což jste před volbami slibovali. A další dotaz. Existuje podle vás nějaká hranice, kdy je ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Zunao nesmíte říkat něco na USA, zní to špatně. V USA nejsou bezdomovci, tam jsou jen svobodní lidé , Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré Diskuseanaboca , 21.05.2023 14:45:22
Zuna (TOP 09): V USA je obrovský fenomén bezdomovectví dětí a v Evropě vznikla celá agentura na stíhání Rusů, za to, že se starají opuštěné děti z prostoru války s Ukrajinou. Nebylo by třeba také vyhlásit sankce na vládu USA ZUNO ?

|  7 |  0

Další články z rubriky

Vích (SPD): Oslavy konce 2. světové války nejsou jenom Slavnosti svobody v Plzni

8:06 Vích (SPD): Oslavy konce 2. světové války nejsou jenom Slavnosti svobody v Plzni

V těchto květnových dnech si opět připomínáme konec 2. světové války v Evropě a definitivní porážku …