Bárta přeje Kalouskovi smrt. Tu volební, kroužkovací

08.09.2013 17:58

Do slovní přestřelky mezi Miroslavem Kalouskem (TOP 09) a senátorem Tomiem Okamurou se vložil předseda Věcí veřejných. A nebral si servítky, na svých osobních webových stránkách popřál totiž Kalouskovi smrt, tedy tu kroužkovací, kterou si ve volbách v roce 2010 prošel také exministr vnitra za ODS Ivan Langer a zmizel ze sněmovny.

Bárta přeje Kalouskovi smrt. Tu volební, kroužkovací
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda VV Vít Bárta

V nedělní Partii TV Prima exministr financí Miroslav Kalousek (TOP 09) na dresu Tomia Okamury prohlásil, že ho možná voliči chtěli vystrnadit ze svého kraje. Vyjádřil také přesvědčení, že jsou voliči dost inteligentní, aby se sami rozhodli. K tomu Bárta dodává, že to byl právě Kalousek, kdo ohlupoval voliče, např. tím, že odmítal razantněji omezit hazard. Tím voliče často vháněl do ekonomické pasti.

A aby toho nebylo málo, Kalousek se podle Bárty bál také stanovit maximální možnou výši roční procentní sazby nákladů, čímž prý fakticky nahrával lichvářům, kteří mohou dlužníky obírat až na kost.

„Zkrátka a dobře doufám, že voliči ve středních Čechách, ať už slabomyslní či při smyslech, si uvědomí, že Okamura a hnutí Úsvit se systémovými změnami je daleko lepší volba nežli Kalousek se Sobotkou a další zvedání daní, a že pana Kalouska čeká kroužkovací smrt podobná té, jakou prodělal třeba Ivan Langer,“ napsal Bárta.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČT má k nezávislosti daleko asi jako na Mars... Čeští politici pozorně sledují, co se stane na Slovensku

20:21 ČT má k nezávislosti daleko asi jako na Mars... Čeští politici pozorně sledují, co se stane na Slovensku

Podpoří změny ve slovenských veřejnoprávních médiích objektivitu a vyváženost, anebo povedou k ohrož…