Hájek: Směřujeme k bolševické policejní totalitě

13.10.2013 20:00

Petr Hájek, někdejší představitel kanceláře bývalého prezidenta republiky Václava Klause, ve svém komentáři upozorňuje, že kauza Davida Ratha je jen špičkou ledovce v tendenci směřování k policejnímu státu. Po předčasných volbách do sněmovny bude ještě hůře, varuje.

Hájek: Směřujeme k bolševické policejní totalitě
Foto: Hans Štembera
Popisek: Pivo z pivovaru, který slavnostně otevíral prezident Václav Klaus, chutná

„Dopustil se David Rath a jeho spoluobvinění zločinů, které jsou jim kladeny za vinu? To se sotva někdy dozvíme. Odsouzeni budou tak jako tak. Soud, který by měl tuto otázku vyluštit, totiž určitě není nestranný. Prokázal to nejednou. Například, když opakovaně odmítl propustit bývalého hejtmana a exposlance za ČSSD z neskutečně dlouhé vazby, která nemá v civilizovaných zemích u podobných případů obdobu,“ píše Petr Hájek v pátečním komentáři své internetové revue Protiproud. „Tím je obviněný nejen vystaven obrovskému psychologickému tlaku, ale je mu také velmi znesnadněna obhajoba. Už dnes můžeme proto s jistotou říci, že jeho proces nebude spravedlivý, ať dopadne jakkoli,“ dodává.

V článku dále kritizuje nově „uniklé odposlechy“ zveřejněné nyní v Babišově MfD. „Podstatnější jsou nová obvinění, která v případu 'náhle' vytáhla bradáčovská prokuratura (nikoli státní zastupitelství). Lenka Bradáčová, Ivo Ištvan a spol. nikdy nezastupovali zájmy našeho státu. Jen s vidinou svých osobních kariér pracují pro zájmy v pozadí stojících 'inspirátorů'. Těch, kteří je ve spolupráci s někdejším ministrem spravedlnosti za ODS Jiřím Pospíšilem do jejich vysokých funkcí prosadili,“ píše Petr Hájek. Podle něj je pro celou situaci příznačné, že dochází neustále k „únikům“, které nikdo nešetří. Právě tak je vyvolávána „společenská objednávka“ v tomto politickém procesu, kde je obviněný již předem mediálně odsouzen, myslí si autor.

„Za pár týdnů to hlasy zmanipulovaných voličů bude všechno opět o něco 'legálnější'. Až se ke kormidlu našeho Titaniku postaví Babišové se Sobotky a Schwarzenbergy, bolševický ledovec totality, skrytý za mediální clonou pod hladinou veřejného zájmu, opět zesílí. Až do něj narazíme, půjdeme však pod vodu všichni. Záchranné čluny nebudou. Ještě je čas změnit kurz. Nebo už je pozdě? Uvidíme brzy. Zatím registrujme: Andrej Babiš právě oficiálně převzal vydavatelství MAFRA,“ uzavírá Petr Hájek svou úvahu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jma

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„On to nečetl?!“ Migranti do ČR. Eurokomisařka „pomohla“ Rakušanovi. V ČR je zle

16:53 „On to nečetl?!“ Migranti do ČR. Eurokomisařka „pomohla“ Rakušanovi. V ČR je zle

Mluví nebo nemluví ministr vnitra Rakušan pravdu o údajné české výjimce z migračního paktu EU? Do sn…