Novinář Bartoš překvapuje: Zatýkání by se měla začít obávat i ČSSD

23.06.2013 11:07

Známý novinář Adam B. Bartoš, často se vyhrazující proti hlavnímu proudu, se v textu uveřejněném na serveru PrvníZprávy.cz zamýšlí nad tím, zda obří policejní protikorupční akce nezasáhne v budoucnu nejen občanské demokraty, ale např. také ČSSD. Údajně totiž policie odposlouchávala i byty v Pařížské ulici v Praze, které mají patřit lobbistovi Romanu Janouškovi. Na návštěvu k němu chodila řada politiků i podnikatelů. Ti všichni teď mohou mít těžké spaní, tvrdí Bartoš.

Novinář Bartoš překvapuje: Zatýkání by se měla začít obávat i ČSSD
Foto: Hans Štembera
Popisek: Noční hlídka policie

„A tady by měli zbystřit někteří politici ČSSD, kteří už více než rok nehnuli ani prstem na obranu svého kolegy Davida Ratha, kterého státní zástupkyně Bradáčová už přes rok drží ve vazbě bez jediného důkazu o zločinu - jen na základě upravených nelegálních odposlechů, kterými policisté doslova prošpikovali prostory, ve kterých se Rath pohyboval,“ míní Bartoš.

Stejným způsobem podle něj byly sledovány také byty v Pařížské ulici údajně patřící Romanu Janouškovi. A není vyloučeno, že policie zachytila také slova politiků z řad sociální demokracie. Podle informací deníku Blesk měli čeští policisté pro své odposlechy k dispozici i nejmodernější techniku od kolegů z USA.

 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„On to nečetl?!“ Migranti do ČR. Eurokomisařka „pomohla“ Rakušanovi. V ČR je zle

16:53 „On to nečetl?!“ Migranti do ČR. Eurokomisařka „pomohla“ Rakušanovi. V ČR je zle

Mluví nebo nemluví ministr vnitra Rakušan pravdu o údajné české výjimce z migračního paktu EU? Do sn…