Rázný ódéesák z Plzně: Vyteče tolik hnusu, že z toho budeme zvracet. Pak pravici zachrání Klaus

08.07.2013 20:57

„Poslanecká sněmovna by neměla vůbec otálet a měla by střelhbitě vydat Nečase,“ řekl pro ParlamentníListy.cz známý plzeňský kverulant, člen plzeňské ODS a politický vězeň Michal Drabík. „Jedině tím se na poslance bude veřejnost ještě dívat skrz prsty a ne rovnou jako na zrádce národa.“

Rázný ódéesák z Plzně: Vyteče tolik hnusu, že z toho budeme zvracet. Pak pravici zachrání Klaus
Foto: Archiv MD
Popisek: Michal Drabík

Podle Drabíka, který v organizaci plzeňských „modrých ptáků“ působí, jak sám o sobě říká, jako kladivo na čarodějnice, se musí pravice očistit co nejrychleji, i když to bude velice bolet. „Není zbytí, aby všichni ti, kteří se podíleli na zlodějnách a lumpárnách, kmotři a mafiáni, skončili co nejdříve v chládku. Čím dříve to bude, tím pro stranu a pravici vůbec to bude jedině dobře. Sejdou se tam za chvíli kluci všichni – zleva i zprava a nakonec se zjistí, že Rath je jen usmrkánek, protože tihle jsou největším nebezpečím pro celou republiku,“ myslí si Drabík.

Podle něj by ODS měla pokorně přijímat to, co si za dlouhé roky vládnutí či spoluvládnutí nadrobila. „Čím více se budou i ti na první pohled seriózní členové cukat, tím hůře pro ně. Nechápu, proč Němcová či prezidentský kandidát Sobotka se veřejně nedistancují od takovýchto lidí a s pokorou se neomluví za svou slepotu. Oni prostě nikdy neřeknou, že Nečas není zlý člověk, ale zbabělec, který, ať již nevědomky nebo s odvrácenou hlavou, toleroval, co šíbři v jeho partaji dělají. Ucho se prostě utrhlo,“ varuje dále.

Na řadě je Kalousek!

„Největší lump je ale Kalousek,“ nebere si servítky Drabík. „Ten je teď na řadě a určitě si pro něj přijdou. Není hloupý chlap, naopak, umí dobře a přesvědčivě mluvit, dlouho si budoval svou image, to není strejda Nečas. A až bude v chládku i on, pak se může říci, že přichází něco jako spravedlnost. Ruka zákona si podá i jihočeské kmotry a systém kamarádíčků se sesype. Na Ministerstvu financí se vysypou ne kostlivci, ale přímo mumie ze všech možných skříní a uvidí se, že právě Kalousek je zodpovědný za léta svinstev, od nefunkčních padáků, přes letouny CASA, až po nečinnost při kontrole evropských peněz. A sesype se celá jeho topka, protože ona stojí a padá s ním. Budeme z toho zvracet, kolik hnusu ještě poteče,“ rozvášnil se Drabík a upozornil, že ani ČSSD si nemůže být jistá, protože tato strana byla s ODS v nejtěsnějších vazbách nejen v rezortech, ale zejména v krajských městech.

„Až bude pozavírána křížem krážem většina vedení ódéesky a na místa kmotrů se dostanou lidi z regionů, kteří nikdy neměli šanci na lepší umístění ve volbách, pak se vrátí Václav Klaus a zachrání pravici, protože bez ní nemá levice žádného nepřítele a může si tu dělat, co se jí zamane,“ plánuje.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Václav Fiala

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČT má k nezávislosti daleko asi jako na Mars... Čeští politici pozorně sledují, co se stane na Slovensku

20:21 ČT má k nezávislosti daleko asi jako na Mars... Čeští politici pozorně sledují, co se stane na Slovensku

Podpoří změny ve slovenských veřejnoprávních médiích objektivitu a vyváženost, anebo povedou k ohrož…