Starostka Černochová: Hudeček nás okřikoval jako děti, ale snad už chápe

02.06.2013 21:08

Podle starostky Prahy 2 Jany Černochové se nedostatečně řešila situace s vodními toky v Praze. Nejde prý ani tak o Vltavu jako spíše vedlejší toky – například Botič. Ten v rámci krizového štábu nikdo neřešil.

Starostka Černochová: Hudeček nás okřikoval jako děti, ale snad už chápe
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jana Černochová na kongresu ODS

Samotná Praha 2 prý zatím mnoho problémů nemá. Musela se ale nechat odtáhnout už některá auta. „Botič v rámci krizového štábu nikdo neřešil,“ popsala však pro ParlamentníListy.cz Jana Černochová (ODS).

Na krizový štáb ani nebyli pozváni starostové Prahy 10 nebo Prahy 15, kterých se přitom menší toky týkají. „Ve mně to budí obrovské rozpaky,“ dodává Černochová. „Panu náměstkovi Hudečkovi jsem doporučila, aby si vzal mapu Prahy a našel si modré části,“ poznamenala s tím, že nynější zástupce primátora Tomáš Hudeček (TOP 09) není pražského původu.

„Musí se řešit i ty další toky v Praze,“ radí Černochová. „Máme malinkatou rezervu, ale nevíme, co přinese noc,“ dodala ke zmíněnému Botiči. Přitom podle ní nejde o žádné politikaření – pražští starostové a radní by nyní měli držet pospolu.

S dosavadními kroky 1. náměstka ale příliš spokojená není, například co se týče onoho jednání krizového štábu. Situace se ale už zlepšuje. „Nás tam pan náměstek primátora okřikoval jako malé děti,“ popsala pro ParlamentníListy.cz. Starostům prý Hudeček opakoval, že jsou na štábu jen jako hosté – přitom jsou běžně zváni automaticky. „Ale snad to už pochopil,“ dodala Černochová.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pan

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„On to nečetl?!“ Migranti do ČR. Eurokomisařka „pomohla“ Rakušanovi. V ČR je zle

16:53 „On to nečetl?!“ Migranti do ČR. Eurokomisařka „pomohla“ Rakušanovi. V ČR je zle

Mluví nebo nemluví ministr vnitra Rakušan pravdu o údajné české výjimce z migračního paktu EU? Do sn…