Bulvár sledoval ruch u Zemanovy nové vily

18.04.2013 8:56

Bulvár přináší informace o prezidentském stěhování. Z paneláku ve Stodůlkách se hlava státu stěhuje do Lumbeho vily na Pražském hradě. Tam se dokončují přípravy podle přání první dámy, které však nejsou nijak náročné. Hlavní úpravy probíhají na zahradě.

Bulvár sledoval ruch u Zemanovy nové vily
Foto: Radim Panenka
Popisek: Prezident Miloš Zeman během návštěvy Bratislavy

Výběr prezidentského sídla prý provedla první dáma Ivana Zemanová, která si Lumbeho vilu zvolila jednak kvůli krásnému výhledu a blízkosti přírody, ale rovněž proto, že tam chce chovat dva zlaté retrívry. Právě proto se prý nyní dodělává zahrada na terase vily. Reportéři bulvárního deníku prý ve středu zjistili, že u vily zahradníci vykládají zeminu.

Další změnou je pouze zatemnění oken a vymalování. Jinak prý v prezidentském sídle vše zůstalo tak, jak jej zařídila Livia Klausová. Podle jejich nápadů byla provedena velká rekonstrukce vily za 52 milionů.

Kromě toho už prý začaly přípravy na přestěhování prezidentské rodiny z bytu ve Stodůlkách. Přestěhováni by podle deníku Blesk měli být do konce dubna. Podle bulvárního deníku tedy prezident zamává a řekne "Pá pá, paneláčku," což bylo vloženo dokonce do titulku. Text je doplněn srovnáním panelákového 3+1 s vilou v hradním areálu.

Bulvární deník v poslední době o prezidentovi a jeho rodině píše pravidelně. Naposledy ve středu zveřejnil fotografie jeho dcery Kateřiny, mířící se spolužáky ze školy na oběd. 


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

PhDr. Lubomír Zaorálek byl položen dotaz

Stejné mzdy za stejnou práci v celé Evropě

Zajímalo by mě, jak toho chcete docílit? A kde by třeba podniky nebo zaměstnavatelé na dorovnání mezd měli brát peníze?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

"K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

21:05 "K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

ROZHOVOR Marketing může sloužit k boji o moc. Vydatně mu v tom pomáhají moderní technologie. Díky je…