Doktorka Samková: Dnes se krade, že by si to ani komunisti nedovolili

17.04.2013 7:33

Doktorka Samková se na svém Facebooku přiznala, že v poslední době moc neví, co komentovat. Má totiž pocit, že neutěšený stav naší země už je ta setrvalý, že bylo vše již mnohokrát řečeno. Řešení situace, které by bylo alespoň trochu normální, je však prý v nedohlednu.

Doktorka Samková: Dnes se krade, že by si to ani komunisti nedovolili
Foto: Hans Štembera
Popisek: Advokátka Klára Samková

„Mocní této země kradou, jak si to nedovolili ani komunisti v 50. letech a všechny ÚV KSČ dohromady,“ zahajuj advokátka svůj hutný výčet. Tyhle zlodějny už dnes prý nikoho nezajímají, protože všichni automaticky předpokládají, že vedoucí garnitura krade a vlastně to nikoho ani nepřekvapuje.

„Vláda předkládá blbosti, a když už někdo začne řvát příliš, tak couvne,“ popisuje Samková dále. Příkladem může být kauza vodovodních přípojek, které jsou již od starého Říma považovány za typický příklad veřejného statku. To vědí všichni, ne však ministr Bendl, který navrhoval, aby se o ně starali majitelé domů. Pod tlakem veřejného mínění své představy naštěstí korigoval.

„Nikdo nemá prachy, exekutoři řádí jak černá ruka na základě "náhradních doručení" a lidi říkají "no, alespoň že je už sluníčko," vypočítává dále Samková. Nikdo podle ní nevidí ze vzniklé situace východisko, takže vlastně ani není o čem psát.

Advokátka se však prý skutečně upřímně snaží nějaké východisko najít. „Poptávám se všude. Kdybyste o nějakém věděli - a nebylo chiliasticko-mesianistického charakteru - dejte, prosím vědět,“ vyzývá závěrem svého facebookového příspěvku.

Co přesně ve středu ráno napsala Klára Samková:

Tak jsem proběhla všechny informační servery, protože, jak jste si možná povšimli, moje komentáře zpráv značně prořídly. Nu - a co mám jako komentovat? Mocní této země kradou, jak si to nedovolili ani komunisti v 50. letech a všechny ÚV KSČ dohromady. Nikoho už to nezajímá, každý to už s hořkostí v srdci předpokládá. Vláda předkládá blbosti a když už někdo začne řvát příliš, tak couvne - viz vodovodní přípojky, což je typicky již od dob Římanů veřejnoprávní statek - což věděli všichni, kromě pana Bendla ovšem. Nikdo nemá prachy, exekutoři řádí jak černá ruka na základě "náhradních doručení" a lidi říkají "no, alespoň že je už sluníčko". Tak o čem vlastně psát? Že nikdo nevidí žádné východisko?? No, nevidí. Poptávám se všude. Kdybyste o nějakém věděli - a nebylo chiliasticko-mesianistického charakteru - dejte, prosím vědět... Děkuji, Kl.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

"K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

21:05 "K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

ROZHOVOR Marketing může sloužit k boji o moc. Vydatně mu v tom pomáhají moderní technologie. Díky je…