FOTO Podívejte se, na čem si pochutnával prezident Zeman s dcerou

23.03.2013 22:10

VÍCE VE FOTOGALERII UVNITŘ TEXTU Ještě před vyhlášením výsledku volby nového předsedy SPOZ, kterým se podle očekávání stal dosavadní místopředseda strany Zdeněk Štengl, si delegáti a hosté sjezdu dali přestávku na oběd. Výběr jídel byl víc než bohatý.

FOTO Podívejte se, na čem si pochutnával prezident Zeman s dcerou
Foto: Hans Štembera
Popisek: Burgundská s knedlíkem

Když se minulý týden v Ostravě konal sjezd sociálních demokratů, k obědu se podávalo velmi skromné jídlo, jehož chuť dokonce ani někteří delegáti nedokázali identifikovat, nadto šlo o velmi malé porce. A to šlo o setkání nejsilnější české politické strany.

Oproti tomu celorepublikový volební sjezd zemanovců v pražském TOP Hotelu působil alespoň z hlediska jídelníčku nesrovnatelně lépe. Nabídka jídel byla bez nadsázky luxusní.

Delegáti, hosté i novináři si mohli pochutnat na jehněčím na česneku, kuřecích stehýnkách, pečené rybě, sekané a řadě dalších teplých jídel. Vedle toho byl i studený bufet s drobnými chlebíčky, salámy a sýry a nechyběl ani velký výběr dezertů a ovoce.

Na oběd se zdržel i prezident republiky Miloš Zeman s dcerou Kateřinou. Ten se po přestávce zúčastnil i vyhlášení volby nového předsedy.

reklama

autor: Radim Panenka

Ing. Radim Fiala byl položen dotaz

Papaláši

Nemáte dojem, že se vy politici, evidentně SPD nevyjímaje, chováte jako papaláši? Přijde vám etické zvyšovat si platy, když většině lidem klesají, a když ještě k tomu pobíráte náhrady? Navíc podle vás je v pořádku a etické vůči nám lidem, kteří vše platíme z našich daní, pobírat náhrady v plné výši,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

"K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

21:05 "K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

ROZHOVOR Marketing může sloužit k boji o moc. Vydatně mu v tom pomáhají moderní technologie. Díky je…