Herec a Paroubkův přítel Krampol v bulváru: Nařčení ze znásilnění

17.04.2012 10:57

Další skandál mají Krampolovi na svém kontě. Bulvár se totiž do herce a také přítele předsedy NS - LEV 21 Jiřího Paroubka strefuje kvůli tomu, že prý znásilnil dlouholetou kamarádku své ženy Hany. Což o to, kauzička je to zvláště pro bulvární média velmi výživná, a to až tak, že dnešní Blesk příhodu vytiskl hned na titulní stránce. Dá se ale věřit tomu, co se zde píše?

Herec a Paroubkův přítel Krampol v bulváru: Nařčení ze znásilnění
Foto: Zbyněk Pecák
Popisek: Jiří Krampol a Jiří Paroubek na křtu Paroubkovy knihy

"Krampol: dlouhý výslech na policii". Přesně tak zní nadtitul článku o moderátorovi a herci Jiřím Krampolovi v dnešním Blesku. Krampol byl totiž podle deníku obviněn ze znásilnění. Z článku lze ale dále vyčíst, že jej však ze znásilnění neobvinila policie, nýbrž Jana Szabová-Doležalová, dlouholetá známá Hanky Krampolové, která přišla do Pařížské ulice za Krampolovými na začátku jen na přátelskou návštěvu.

„Zaučovala mě v mateřské škole, kde jsem byla na praxi. Občas jsme se potom vídaly i mimo školku a mojí mamince se to nelíbilo, říkala, že je to divná ženská, ať si ji držím od těla,“ sdělila pak na konto Szabové-Doležalové, s níž se prý  léta neviděla, Krampolová. Szabová v minulosti prý neustále kontaktovala Hančinu maminku – a najednou po letech zazvonila u Krampolových dveří.

„Chtěli jsme jít už s Jirkou do postele, byli jsme unavení, Jirka mi ale říkal: Buď slušná a pusť ji dál,“ svěřila deníku Krampolová. Szabová si prý ale řekla o sklenku vína a Hanka, která alkohol pít nesmí, si z rozrušení nalila také.

„Potom ta šílená osoba začala mlejt o sexu a mě to tak rozzuřilo, že jsem šla pro další láhev,“ popisuje Hana. Když se vrátila domů, našla Szabovou s Krampolem v posteli. „Unavený Jirka si šel lehnout a ona vlítla za ním a zkoušela s ním orální sex. Tak jsem na ni okamžitě vlítla taky, ona mě zmlátila a rozbila mi telefon. Ihned jsme ji vyhodili,“ prozradila Blesku dále Krampolová.

Rovnají ji páteř po bitce

Jenže Szabová prý celou věc později obrátila a šla na policii, kde Krampola udala. Ze sexuálního obtěžování.

„A to nemluvím už o tom, že kvůli ní chodím k psychiatrovi Cimickému a rovnají mi po té bitce i páteř,“ dobarvila pak Krampolová celou erotickou příhodu. „Sama Szabová na dotaz Blesku položila telefon,“ ukončil pak Blesk svůj článek.

O Jiřím Krampolovi je známo, že v roce 2010 objížděl s tehdejším předsedou ČSSD Jiřím Paroubkem česká města kvůli předvolebnímu turné. Paroubek se totiž tehdy v Krampolově zábavném pořadu představoval lidem jinak, než jak ho znali coby politika z televize.

Loni v létě pak Krampol přiznal v rozhovoru pro ParlamentníListy.cz, že se s Paroubkem zná více než dvanáct let. „Vím, že to myslí s touhle zemí  dobře,“ sdělil kromě jiného tehdy herec s tím, že se rozhodně nebude za podporu svého kamaráda stydět ani v budoucnosti. Naopak ho bude podporovat i nadále, pokud by založil i novou stranu.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: olb

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

"K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

21:05 "K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

ROZHOVOR Marketing může sloužit k boji o moc. Vydatně mu v tom pomáhají moderní technologie. Díky je…