Nečas se pustil do ČSSD za slova o živnostnících: Ta strana nic nechápe

16.03.2013 18:23 | Zprávy

Sociální demokraté svými nápady na masivní zvyšování daní zničí drobné podnikání v Česku a poroste nezaměstnanost, reagoval premiér a předseda ODS Petr Nečas na záměry ČSSD. Pokud by totiž strana vyhrála parlamentní volby, počítá s razantním zvýšením daní pro firmy i fyzické osoby.

Nečas se pustil do ČSSD za slova o živnostnících: Ta strana nic nechápe
Foto: Hans Štembera
Popisek: Premiér Petr Nečas

"Masivní zvyšování výdajů a daní povede k útlumu podnikání, vyšší nezaměstnanosti a k odchodu vysoce kvalifikovaných pracovníků do zahraničí," uvedl Nečas. Současně se ohradil proti tomu, že stínový ministr financí ČSSD Jan Mládek označil některé živnostníky za parazity.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

Proč nemáme referendum?

Paní Válková, rád bych znal váš názor na to, proč si myslíte, že neprošel váš návrh na uzákonění referenda, když je zakotveno i v ústavě a taky by mě zajímalo, proč jste zákon nepřijali, když jste byly ve vládě vy?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

"K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

21:05 "K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

ROZHOVOR Marketing může sloužit k boji o moc. Vydatně mu v tom pomáhají moderní technologie. Díky je…