Novinář-narkoman navrhl prodat Nečase na orgány

11.09.2012 11:04

Novinář Jiří X. Doležal navrhuje prodat premiéra Petra Nečas (ODS) čínským komunistům na orgány. Údajně se nám tím vyplatí víc než mít ho jako premiéra. Důvodem jeho rozhořčení je Nečasův pondělní ostrý útok na české iniciativy za dodržování lidských práv v Rusku a Číně.

Novinář-narkoman navrhl prodat Nečase na orgány
Foto: Miller Nagan
Popisek: Čína, ilustrační foto

„Protože mravní kredit dělat premiéra demokratického státu včera ve jménu kšeftu ztratil, navrhuji prodat ho čínským komunistům na orgány. Tím se nám vyplatí víc než mít ho jako premiéra,“ píše na webu Reflexu J. X. Doležal s tím, že se Nečas odhlásil ze seznamu volitelných politiků.

Včera se totiž premiér v Brně na otevírání veletrhu projevil na adresu českých lidskoprávních aktivit. „Nečas svým zvyšováním daní dal najevo, že nechápe základní hodnoty pravice. Nyní se ukazuje, že mu nejsou jasné ani základní principy fungování demokratické společnosti,“ nebere si servítky Doležal.

  • Nečasova slova čtěte ZDE.

Podle něj nelze mlčky přihlížet ke genocidě v Tibetu či žalářování nevinných jako v případě Pussy Riot, ani kdyby nám to mělo zkazit nějaké kšefty. „Ten, kdo mlčí k porušování lidských práv z důvodů svých zisků, se stává spoluviníkem jejich porušování,“ míní novinář Reflexu a dodává, že není možné, aby dál byl premiérem země, která chce demokracii praktikovat.

Když Česko podle Nečase razí politiku jedné Číny, měl by si čínskou variantu demokracie, ke které vyzývá, nejprve vyzkoušet na vlastní kůži. „Bylo by v duchu jeho argumentace lepší prodat ho na orgány do Číny, jejíž komunistické vedení nechce naštvat podporou Tibetu a které kromě útlaku Tibetu také prodává orgány popravených vězňů,“ hlásí J. X. D.

Novinář Jiří X. Doležal je jeden z nejznámějších zastánců legalizace užívání marihuany, který od roku 2004 pořádá soutěž o nejkrásnější rostlinu konopí setého vypěstovanou v ČR. Sám se chlubí tím, že na sobě drogy testuje. Jeho bývalá manželka Alexandra Doležalová studuje postgraduální doktorandské studium výzkumem sexuality uživatelů marihuany.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jno

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

"K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

21:05 "K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

ROZHOVOR Marketing může sloužit k boji o moc. Vydatně mu v tom pomáhají moderní technologie. Díky je…