Potvrzeno. Dagmar Havlová bude znovu hrát Vlastičku v Dědictví

19.01.2012 10:43

Bulvární deník Blesk opět informuje o tom, že film Dědictví aneb Kurvahošigutntag 2 se skutečně bude točit. Údajně je již podepsaná smlouva. Ve filmu by si měla zahrát i bývalá první dáma a čerstvá vdova Dagmar Havlová. A opět by si měla zahrát filmovou hospodskou Vlastu. Scénář má Bolek Polívka prý už napsaný a nyní shání potřebné peníze.

Potvrzeno. Dagmar Havlová bude znovu hrát Vlastičku v Dědictví
Foto: Hans Štembera
Popisek: Manželka exprezidenta Václava Havla Dagmar v obležení novinářů

A jak by měla role Havlové vypadat? Údajně její role Vlastičky zněžní. „Po úmrtí pana prezidenta pochopitelně nebylo dobré se s ní o tom bavit. Ale je to pro ni moc hezká a něžná role,“ prozradil údajně Polívka.

Zda ale uslyší od svého Bohumila dnes již zlidovělou větu: Vlasto, nedělaj krávu, je ale tajné…Bližší podrobnosti ze scénáře totiž Polívka tutlá.

Filmová Vlastička je vedle advokáta v podání Miroslava Donutila jednou z postav, které se podle deníku Polívka rozhodl zachovat. Jenže postava advokáta údajně projde také velkou změnou. Sám Donutil nedávno v televizi Prima naznačil, že na nervním advokátovi se určitě časový posun podepíše hodně k lepšímu.

Vtipná erotická scéna na řeznickém štoku asi už nebude

Blesk před rokem a půl uvedl, že s Dagmar Veškrnovou si jako Bohumil Bolek Polívka v roce 1993 střihl mimo jiné i vtipnou erotickou scénu na řeznickém štoku, která zlidověla stejně jako hláška Vlasto, nedělaj krávu (když jindy poslušná Vlastička odmítá sex). „Diváci si přišli na své i pohledem na svůdné tělo Veškrnové v plavkách,“ uved tehdy bulvární deník.

Dnes ale Blesk k roli Havlové už nic bližšího neuvedl. „U všech postav bude zajímavý jejich posun,“ zmínil protentokráte pouze Polívka.

Do práce prý vdova skočila po hlavě

„Dagmar Havlová skočila oběma nohama do práce. Tak může nejlépe překonat smutek, který má po smrti manžela Václava. Po návratu na divadelní jeviště minulý týden se objevila už i před kamerou České televize. A čekal ji těžký úkol. Musela hrát v seriálu Sanitka 2 veselou lékařku. Scénář totiž předepisoval bujaré oslavy,“ napsal pak tentýž deník na konto Havlové tento týden v úterý.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: olb

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

"K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

21:05 "K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

ROZHOVOR Marketing může sloužit k boji o moc. Vydatně mu v tom pomáhají moderní technologie. Díky je…