Pražští zemanovci mají nového předsedu, Šloufa střídá Ondřej Kropáček

24.02.2013 13:44

Pražská organizace Strany práv občanů- zemanovců uspořádala v neděli svůj sněm, na kterém mělo být zvoleno nové vedení. Kandidátem na předsedu byl Ondřej Kropáček, který se dlouhodobě podílí na činnosti strany a byl i členem týmu pro prezidentskou kandidaturu Miloše Zemana.

Pražští zemanovci mají nového předsedu, Šloufa střídá Ondřej Kropáček
Foto: SPOZ
Popisek: Logo Strany práv občanů - Zemanovců

Na zasedání pražské organizace SPOZ byl novým předsedou pražských zemanovců zvolen Ondřej Kropáček. Ten byl zvolen hned v prvním kole a vystřídal dosavadního předsedu Miroslava Šloufa, který již do čela pražské SPOZ nekandidoval.

Kropáček působil v týmu prezidentského kandidáta Miloše Zemana a za práci v kampani byl vysoce oceňován. Ocenil jej též předseda SPOZ a šéf volebního týmu Vojtěch Mynář, který jednání navštívil. Ten zároveň poděkoval odstupujícímu předsedovi Šloufovi a ocenil jej za dosavadní činnost ve straně.

Následovat bude volba dalších členů vedení pražské organizace zemanovců.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

"K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

21:05 "K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

ROZHOVOR Marketing může sloužit k boji o moc. Vydatně mu v tom pomáhají moderní technologie. Díky je…