S kým spal Rath a s kým asi ne: Bulvár sestavil sexoměr

07.06.2012 8:34

Kolem Davida Ratha prý vždy bylo mnoho žen. Dokonce se prý kvůli tomu středočeské ČSSD říkávalo „Česká strana sexuálně demokratická.“ Bulvární deník Blesk nyní sestavil žebříček favoritek zatčeného exhejtmana. V pozoruhodném „sexoměru“ je seřadil podle pravděpodobnosti milostného poměru s hejtmanem. Všechny mají ale prý společné to, že by pro Davida Ratha udělaly cokoliv.

S kým spal Rath a s kým asi ne: Bulvár sestavil sexoměr
Foto: fcb
Popisek: David Rath - Al Capone

Deník Blesk přináší exhejtmanův „sexoměr“, ve kterém přiděluje členkám „Rathova harému“ příslušný počet srdíček. Nejvyššího počtu pěti dosáhly tři ženy, u nichž byl milostný poměr se sebevědomým politikem potvrzen. Kromě jeho ženy Evy a matky jeho druhého syna Renaty Horké byla do této „elitní“ skupiny zařazena ještě Kateřina Pancová.

Anketa

Promluví Rath nepříjemně o poměrech v ČSSD?

hlasovalo: 4160 lidí

Zatčená ředitelka kladenské nemocnice a Rathova obchodní partnerka byla jeho dlouholetou láskou již od dob, kdy oba jako začínající lékaři pracovali v Motole. Někdejší závodní jezdkyni na koních prý Rath zachránil život po pádu z koně a od té doby jím byla fascinována. To byl prý základ jejich obchodního vztahu.

Jen těsně za všeobecně známým triem skončila Květa Kočová. Někdejší mluvčí Jiřího Paroubka si hejtman přetáhl na kraj a učinil z ní manažerku turistické a informační služby. Bulvár spekuluje, že se jedná o stejný typ, jako Rathova femme fatale Pancová. Nejspíš proto dostala čtyři srdíčka, což prý znamená „téměř jistý milostný poměr.“ Doplnila jí Barbora Snopková, někdejší účastnice krajského kola miss a pak manželka extraligového hokejisty. Ta prý s Rathem jezdila na golf a doprovázela ho do společnosti.

Tři srdíčka- velmi pravděpodobný milostný poměr- obdržely Šárka Alexa a Martina Válová. Alexa zaujala tím, že bez vysoké školy a praxe šéfovala středočeské turistické a informační službě. Pak ji Rath učinil ředitelkou muzea v Jílovém. Podřízení říkají, že „do Davida je tak trochu cvok.“ Válová, poslankyně ČSSD, s Rathem podle bulváru zažila pouze krátký románek. „Je chytrá a věděla, že to nemá budoucnost,“ říká prý zdroj z ČSSD.

Dvě srdíčka má Berill Mascheková, tisková mluvčí středočeského hejtmana, která jej hájila ještě v době, kdy už ho policisté zadrželi. I ona prý patřila mezi obdivovatelky sebevědomého poslance, podle sexoměru je však její milostný poměr se svým guru spíše nepravděpodobný. A jedno srdíčko získala jeho poslanecká asistentka Nicole Mertinová, společně s Johanou Novotnou, která na středočeském kraji měla pod palcem veřejné zakázky. V jejich případě je prý milostný poměr nepravděpodobný.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

"K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

21:05 "K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

ROZHOVOR Marketing může sloužit k boji o moc. Vydatně mu v tom pomáhají moderní technologie. Díky je…