Škromach perlil na síti: Mirda Dušín si šel vymodlit imunitu, ale oranžoví blaničtí už jedou

23.06.2013 7:45

Senátor Zdeněk Škromach (ČSSD) tradičně okomentoval aktuální politické dění skrze sociální síť Facebook. Ve své glose k víkendovým návštěvám u prezidenta Miloše Zemana označil Miroslavu Němcovou za Mirku Orleánskou, sociální demokraty za Blanické rytíře a zkritizoval Karla Schwarzenberga s Miroslavem Kalouskem (TOP 09). Prý se modlili za imunitu.

Škromach perlil na síti: Mirda Dušín si šel vymodlit imunitu, ale oranžoví blaničtí už jedou
Foto: Hans Štembera
Popisek: Na Pražském hradě proběhla inaugurace nového prezidenta Miloše Zemana

„Mirda Dušíín s Karlem Šláfenbergem si šli vymodlit svoji imunitu. Kuba Kubikula přivedl Mirku Orleánskou, se kterou vlastně vůbec nepočítá a už dnes ví, že čarodějnictví se neodpouští. A za chvíli přicválají Blaničtí rytíři z rodu Oranžové růže, kteří jediní jsou schopni vyvést náš národ z područí zglobalizovaného kapitálu a hříšné doby nenasytného trhu,“ napsal člen horní parlamentní komory.

Nezapomněl přitom ani na komunisty či Věci veřejné, které teď stojí se sociálními demokraty v jednom šiku a žádají co nejrychlejší vypsání předčasných voleb. Vít Bárta z Věcí veřejných může podle Škromacha ještě snít, že to má ještě před sebou a předseda komunistů Vojtěch Filip neboli „Vojta Rudý Vont“ představuje své demokratické vládní komisaře.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

"K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

21:05 "K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

ROZHOVOR Marketing může sloužit k boji o moc. Vydatně mu v tom pomáhají moderní technologie. Díky je…