VIDEO Landa zaútočil naživo: Volej se tu komunisti, na to se můžu vys*at

25.11.2012 7:59

Rozruch v Pražské státní opeře při předávání cen Zlatý slavík způsobil v sobotu večer český zpěvák Daniel Landa. S kohoutem v ruce se představil jako kouzelník Žito, poděkoval za třetí místo a „volovinu“ v podobě květiny a vysvětlil, proč končí s hudební kariérou. Mimo jiné kvůli narůstajícím preferencím komunistů.

VIDEO Landa zaútočil naživo: Volej se tu komunisti, na to se můžu vys*at
Foto: Hans Štembera
Popisek: Zpěvák, skladatel a automobilový závodník Daniel Landa

"Už mám toho všeho dost,“ prohlásil rozhodně. Hudebně se prý už zcela naplnil. Chtěl svými písněmi změnit svět, ale pak mu prý došlo, že to nemá smysl. "Má to smysl, do prdele? Dvacet let píšu hudbu a stejně se tady volej komunisti. Na to se můžu vysrat,“ pronesl.

„K čemu to je? Akorát pak pro mě přijdou dva pánové v kožených kabátech,“ dodal rozhořčený Landa, který podobná poselství dříve vzkázal i přes ParlamentníListy.cz.

A vzkaz měl i pro lidi z českého showbyznysu: „Jste zloději a zmetci. Jsem na vás strašně nasrán.“ Za rok se prý vrátí a mezitím jim doporučuje, aby spolupracovali s jeho králi, králem moudrosti Václavem, králem spravedlnosti Janem a králem všech králů – Karlem Janečkem, šéfem Nadačního fondu proti korupci. „Jestli mu budete vyhrožovat, já vám ublížím,“ zakončil svůj projev.

Landa zemřel

„Landa musel zemřít, protože to, co brzy přijde (uvidíte sami), by si nikdy nedovolil, Vážení Čechové, Moravané, Slováci a Poláci... Landa by se bál. O život, o rodinu... tohle je Velkokejkle a Žito strach NEZNÁ! Dum spiro spero!“ vysvětlil už dříve na Facebooku.

Konec v muzice neznamená konec. Boj za vlast pokračuje

Landa v poslední době prošel těžkým obdobím a opět šokuje. Kvůli obrně lícního nervu mu načas ochrnula polovina obličeje. Nemohl tak dopsat celou rockovou operu Klíč králů a diváci mohli zatím zhlédnout jenom její první díl, na který jsou, jak už je u Landy obvyklé, kontroverzní reakce.

Landa pak oznámil, že končí svou kariéru v kulturní sféře. „Nevzdávám se, naopak, vyjíždím do boje za svou vlast. Ve velkém a s polnicí. Nestahuji se, transformuji. Svou práci a způsob, jakým budu bojovat za svou zem a angažovat se v její prospěch, do toho se mi laskavě nese..., milí pánové, jsem svobodný člověk a vyberu si ho sám,“ vzkázal svým fanouškům.

Žito 44

Konec jeho kariéry v šoubyznysu a oslava 44. narozenin zřejmě souvisí i s jeho přerodem v kouzelníka „Žita 44“.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nem

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

"K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

21:05 "K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

ROZHOVOR Marketing může sloužit k boji o moc. Vydatně mu v tom pomáhají moderní technologie. Díky je…