Zeman je Král čůráků a podporují ho jen čůráci, myslí si slavný novinář z Reflexu

27.06.2013 9:23

Prezident Miloš Zeman prý podnikl puč, když místo premiéra, který by měl podporu Parlamentu, jmenoval „svého kámoše Rusnoka“. Své kamarádíčky prý jmenuje jako monarcha, kterým se evidentně cítí. Tímto krokem se prý definitivně odřízl od všech slušných lidí a novinář Jiří X. Doležal se zamyslel, kdo tohoto reprezentanta proletariátu ještě může podporovat. Odpovědí na jeho úvahy byl vytečkovaný vulgarismus.

Zeman je Král čůráků a podporují ho jen čůráci, myslí si slavný novinář z Reflexu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří X. Doležal

„Stal se prostě a jednoduše prezidentem arogantních, mocichtivých a záštiplných č***ků,“ vzkazuje extravagantní novinář. Tento svůj objev chtěl veřejnosti demonstrovat názorně, proto vyrazil do ulic převlečený za orgán, k němuž prezidentovy sympatizanty přirovnal.

„Kostým k této roli dodávají pod průhledným názvem Mr. Kondom za čtrnáct stovek. Tak jsme investovali a já se jednoho pošmourného dne v redakci převlékl,“ popisuje dále Doležal svoji akci. K tomu si nechal vyrobit transparent, kde jadrné označení Zemanových příznivců uvedl naplno, bez hvězdiček. Doslovný text transparentu, se kterým obcházel historickým centrem Prahy a který je zachycen na videu i fotografii na webu Reflex.cz, zní "Všichni čůráci podporují prezidenta".

Takto vymóděn prý nějaký čas pózoval na Hradčanském náměstí, kde mával transparentem do oken Hradu. Nakonec se prý přimotal k jakémusi pochodu hradní muziky. Potom sešel Malou Stranou dolů k Parlamentu a celou cestu prý získával stovky pozitivních reakcí. Negativní podle něj nebyla ani jedna.

Národ podle Doležala vidí prezidentovy kroky stejně jako on. Zemanovi prý zbyli pouze č***ci, kteří ho uznávají jako všemocného monarchu. „Proto soudím, že pan prezident Miloš Zeman by se měl do budoucna pyšnit dosud neužívaným titulem Král č***ků,“ uzavírá Jiří X. Doležal.     

reklama

autor: jav

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

"K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

21:05 "K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

ROZHOVOR Marketing může sloužit k boji o moc. Vydatně mu v tom pomáhají moderní technologie. Díky je…