Zemana prý volí jenom blbci. To je ale hnusná propaganda, naštval se Huml z ČSSD

24.01.2013 14:37

Poslanec ČSSD Stanislav Huml rozhodně není fanouškem předsedy TOP 09 a prvního místopředsedy TOP 09 Miroslava Kalouska. Na svůj blog napsal článek s titulkem: Karel na Hradě, Mirek ve Strakovce; kouř a síra 2013. K prezidentské volbě se vyjádřil i pro ParlamentníListy.cz.

Zemana prý volí jenom blbci. To je ale hnusná propaganda, naštval se Huml z ČSSD
Foto: Hans Štembera
Popisek: Poslanec Stanislav Huml

Anketa

Takže tedy... Kdo má být prezidentem?

70%
hlasovalo: 149891 lidí

„Tak se blíží vysněný cíl. Církevní restituce jsme protlačili, ODS jsme zničili, Karla na Hrad dostaneme a buď již letos tu vládu potopíme a půjdeme s Karlem na Hradě do předčasných voleb nebo to vydržíme do r. 2014 a to by v tom byl čert, aby Mirek nebyl premiér,“ píše Huml.

ODS zanikne. Vše ovládne Kalousek

Podle něho ODS patrně zanikne, nebo bude úplně nevýznamná, a její místo zaujme TOP 09. Před tím a volbou Schwarzenberga varoval i europoslanec ODS Ivo Strejček. Podle Humla je pravděpodobné, že s „Karlem“ na Hradě bude Mirek Kalousek příštím premiérem.

„Pokud se dostane Schwarzenberg na Hrad, tak ODS pomalinku mizí. Oni si pořád myslí, že jedou v kupé, ale vlak už stojí,“ dodal pro ParlamentníListy.cz Huml.

To by v tom byl čert, aby Kalousek nebyl premiérem

A Huml dále popisuje taktiku „Karlova“ týmu a manipulaci a propagandu ze strany velkých médií: „V penězích se budeme koupat až vděční preláti splatí své dluhy. Máme na nejlepší mozky v PR oboru. Vězte, že vymýt mozek davu není problém. Všichni věří, že náš Kája je levicový prezident, pomáhal chudým. Zaměstnávali je v lese a nechávali bydlet v lágru. Není a nebyl feudál, ni jeho předci. Dnešní generace nakonec ani neví, co ten pojem znamená a nemá kdo jim to vysvětlit. Máme pod kontrolou školství. Za Rakouska Uherska se měli Češi nejlépe. Věřte – nevěřte.“

„Až budou volby do Sněmovny, to by v tom byl čert, aby Karlova pravá ruka nebyla premiérem. ODS zmizí z mapy, zafungovali jako užiteční idioti a když se domluvíme, tak místo poslaneckých mandátů jim dáme pár funkcí. Jenom těm špičkám, samozřejmě. Tak to přece chodí, to není korupce. Říkal to i Karel. Pak už stačí dva měsíce před volbami vytáhnout nějakou kauzu. Jako Promopro, připomeneme Davida a očistíme Vlastu i Drábka. Jsme pro amnestii. Ale selektivně, samozřejmě,“ píše ironicky Huml.

Měsíc před volbami se budeme smát a chodit mezi plebs do hospody

„Mladým odložíme platbu školného, zavřené nemocnice svedeme na neschopné regionální politiky. Robotu s odchodem do penze v 70ti letech svedeme na jiné partaje, jako to udělal Karel před volbami na Hrad. Ostatně dobrý PR tým dá zapomenout. Stačí se vyfotit, ve fotoeditoru z nás udělat skiny a ti mladí nám budou tleskat,“ narazil Huml na to, že Schwarzenberg ze sebe na propagačních materiálech nechal udělat punkera.

„Měsíc před volbami se budeme smát a chodit mezi plebs do hospody. Hlavně u toho musí být kamery a hezké holky. Budeme jim koukat do výstřihu a co je jim po tom, že jsme dávno impotentní. Lid musí věřit. Karlovi se podařilo i senilní spánek prodat jako výhodu. Potřebujeme jen kreativce a dobrá hesla. To by Ježíš koukal, jaké jsou dnes možnosti v době nových médií. Vítejte v Matrixu,“ zlobí se poslanec Huml.

Humlovi vadí, že by chtěl Schwarzenberg vyznamenat bratry Mašíny. „Vrah u mě zůstane vrahem a Mašínové pro mě nejsou hrdinové. I kvůli tomuto Schwarzenberga určitě volit nebudu,“ řekl ParlamentnímListům.cz Huml.

Chytří prý volí knížete a blbci Zemana. To je ale manipulace

Poslanec ČSSD se podivuje, že se Schwarzenbergovi podařilo zbláznit mladé lidi, i když tato pravicová vláda podporuje zavedení školného a studenti proti školnému protestovali.

„Je to otázka peněz, propagandy a manipulace davy. Třeba na Nově uváděli, že Zeman je politik a mysleli to negativně, a že kníže je naopak 'sexy' či něco v tom smyslu. Vyberte si mezi príma Karlem a tím zlým Zemanem. Přitom jsou oba politici. Karel Schwarzenberg je dlouholetý politik. Byl členem Topolánkovy vlády, je předsedou TOP 09 a místopředsedou této asociální vlády. Na korupci se sám podílel i tím, že funkce dostali poslanci ti, kteří prodali mandát, aby přežila vláda. K tomu není co dodat. Je to hnusná manipulace davem a je smutné, že se média snaží navodit atmosféru, že chytří volí Karla a ti co jsou blbí, volí Miloše. Velkou roli v tom hrají média a v první řadě je to otázka peněz. Lidé jsou bohužel zapomnětliví. Když lidé nepřijdou k volbám, tak vyhraje Karel,“ předpokládá Huml.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Lukáš Petřík

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

"K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

21:05 "K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

ROZHOVOR Marketing může sloužit k boji o moc. Vydatně mu v tom pomáhají moderní technologie. Díky je…