Zhovadilost, kreatury. Doktor Macek účtuje s umělci za zveřejnění SMS

23.11.2012 9:54

Bída naší politické i kulturní scény prý pokračuje a potvrzují to dvě události, které se staly ve čtvrtek. Jednou bylo zveřejnění telefonních čísel politické reprezentace a následná záplava vulgárních SMS a druhou neoficiální informace, že z prezidentské volby mají být vyřazeni tři kandidáti. Doktor Miroslav Macek nejde daleko pro silná slova.

Zhovadilost, kreatury. Doktor Macek účtuje s umělci za zveřejnění SMS
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Macek

Politická scéna je podle Macka dokonalým odrazem společnosti. Důkazem je prý i to, že lidé na jednu stranu nadávají na politiky, ale na druhou stranu „zhovadile“ zveřejňují čísla jejich mobilů a pak jim píší sprosté vzkazy.

O bídě společnosti prý svědčí i titulek textu o úniku mobilních čísel. Zněl „Umělci zveřejnili čísla, zákonodárci se mají na co těšit“. Doktor Macek nad tímto titulkem nevěřícně kroutí hlavou. Skuteční umělci a zákonodárci podle něj vypadají úplně jinak, než kreatury, které se v současnosti pohybují na obou stranách mediálních zákopů. Samozřejmě existují čestné výjimky, ale ty jen potvrzují pravidlo.

Vypadnutí Jany Bobošíkové, Tomia Okamury a Vladimíra Dlouhého ze soutěže „Česko hledá prezidenta“, o kterém média spekulují, prý povede nejspíš k tomu, že Ústavní soud celou soutěž zruší, a nebo proběhne za absolutního nezájmu veřejnosti někdy později. Ale výsledek je podle Macka už stejně jasný, neboť dokonce i světoví finančníci mají jasno. „Prezidentem bude Fischer. Soros už to řekl přece dávno,“ píše Macek. 

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

"K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

21:05 "K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

ROZHOVOR Marketing může sloužit k boji o moc. Vydatně mu v tom pomáhají moderní technologie. Díky je…