Kalousek u Moravce. Zase se nic nedozvíme, stěžují si uživatelé Facebooku

24.06.2012 11:04

Aktuální vývoj kauzy CASA, církevní restituce a obstrukce ve sněmovně nebo čerpání z evropských fondů. To budou témata, o kterých budou diskutovat ministr financí Miroslav Kalousek a předseda ČSSD Bohuslav Sobotka v první části nedělních Otázek Václava Moravce.

Kalousek u Moravce. Zase se nic nedozvíme, stěžují si uživatelé Facebooku
Foto: Filip Jandourek
Popisek: Ministr financí Miroslav Kalousek v České televizi

V diskusním pořadu Václava Moravce by měla zaznít i celá řada dalších témat. Vedle kauzy nákupu španělských letounů bývalé ministryně obrany Vlasty Parkanové budou hosté Otázek hovořit o hospodaření krajů, dopadu vládních reforem, zvyšování počtu lidí žijících na hranici chudoby nebo o stavu státního rozpočtu.

Pozvaní hosté a nastolená témata vyvolávají diskuse na facebookových stránkách pořadu. Někteří uživatelé nařkli pořad z toho, že "vysílání je naprostá ztráta času, argumenty nezazní opět žádné a člověk to bude muset jen přetrpět, než nastoupí v druhé hodině profesor Keller," píše fanoušek pořadu Petr Nepohoda. Dodává, že prý opět budeme svědky tradičních prázdných floskulí "co bylo ukradeno, musí být vráceno," divák se prý nic jiného nedozví.

Diskutovat se musí o obsahu

Divákům Otázek se také nelíbí, že OVM dávají prostor pouze politickým názorům, i když třeba v případě církevních restitucí by byla zapotřebí spíše fakta. Diskutovat se má o obsahu, předložit na stůl fakta, toho se prý v OVM ale nedočkáme. Moderátor nepokládá tvrdé otázky na tělo, myslí si uživatel Nepohoda.

V další části Otázek Václava Moravce vystoupí  prof. Jan Keller a prof. Michal Mejstřík, kteří budou hovořit o důsledcích zvyšování DPH, zadlužení státu a adekvátnosti vládních opatření nebo o postavení ČR v EU a budoucnosti eurozóny.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

 

 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: adr

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Katastrofa století. A vláda nic.“ Mrazy zasadily v ČR krutou ránu

9:11 „Katastrofa století. A vláda nic.“ Mrazy zasadily v ČR krutou ránu

POHLED SELSKÝM ROZUMEM „Za mého dětství se říkávalo, že brambory jsou pokrmem chudého lidu,“ vzpomín…