A jejej. Martin Koller jízlivě o tom, co řekla Veronika Žilková, i o jejím manželovi

21.01.2016 11:31

ROZBOUŘENÝ SVĚT MARTINA KOLLERA Současnou situaci na bojišti v Sýrii, vývoj kolem uprchlické krize v Německu i Rakousku a též výroky herečky a manželky ministra obrany Martina Stropnického (ANO). I k tomu se ve své pravidelné rubrice na ParlamentníchListech.cz vyjadřuje vojenský analytik Martin Koller.

A jejej. Martin Koller jízlivě o tom, co řekla Veronika Žilková, i o jejím manželovi
Foto: ČT
Popisek: Martin Koller

Již podvakrát jsme spolu v nějaké formě rozebírali tolik omílané silvestrovské útoky na ženy v Německu, Rakousku i jinde. Minulý pátek ovšem vody rozbouřila Veronika Žilková, manželka ministra obrany, která de facto uvedla, že nešlo o žádné útoky, ale pud přírody. Pokud je prý chceme integrovat, musíme tomu sami jít naproti. Výroky následně spustily další lavinu. Co k tomu říci? 

K multikulturnímu obohacení Evropanek ze silvestra přibyla jedna zajímavá informace – údajně od německé policie. Ta zjistila, že muslimské útoky na evropské ženy jsou vedeny podle arabské tradice známé jako Taharuš džamíja, což v překladu znamená ‚znásilňovací hra‘. Je opravdu ilustrativní, že tato ukázka arabské a muslimské kultury pochází z Palestiny. A ještě se někdo divíte Izraelcům, kteří se takovým praktikám brání již více než sto let? A sklízejí za to útoky evropských multikulturalistů. Dříve se taková akce dohodla ústně, v současnosti pomocí sociálních sítí. Skupina si vyhlédne určitou ženu a obklopí ji. Uprostřed ji vybraný muslim znásilní, případně za pomoci kamarádů. Kruh kolem je kryje a odvádí pozornost. Vše znemožňuje identifikaci pachatelů. V islámských zemích se jednalo obvykle o akci kmene, v Evropě je jednotícím prvkem islám. Doufám, že naše multikulturalistky se na Taharuš džamíja už těší. 

Přestože mám s ministrem obrany, pravou rukou uja (kmotra) Babiše a pilířem ANO, tu nejhorší osobní zkušenost, která napomohla vytvoření mého názoru na tento politický subjekt, musím nešťastného herce politovat. Pravděpodobně je nejen intelektuálně, ale i fyzicky přetížen učením se textů, které mu připravují jeho poradci Šedivý, Šedivý a Picek, aby měl vůbec co říci v médiích. K tomu je zraněný z faktu, že se rozplynul jeho sen o pozici velvyslance v USA. Ale fakt, že jeho partnerka a údajně jedna z místních vedoucích ANO veřejně propaguje spolupráci s arabskými samci... takovou potupu nepřeju ani jemu. Názory herečky Žilkové, mimochodem dcery světoznámého pediatra, jen ukazují v celé kráse skutečnou tvář politiky hnutí ANO. Pro mne za mne se může paní Žilková integrovat s Araby kolikrát chce, ale neměla by ze svých soukromých pudů a choutek dělat veřejnou propagandistickou záležitost a shazovat tak svého partnera. Aby nakonec neskončil mezi sexuálně frustrovanými poradci premiéra a nehrál v multikulturních večerníčcích rasistického a xenofobního bělocha. Výroky paní Žilkové mají reálný základ ve výrocích některých britských politiků, kteří přišli s teorií, že se má především integrovat majoritní společnost podle požadavku imigrantů. Takže herečka nic nového nevymyslela, jako ostatně většina průměrných českých herců snažících se prosadit v politice. Jen bych opět připomněl, že Paříž má 132 divadel, která se většinou uživí, zatímco Praha 130, která většinou žijí z dotací pocházejících z našich daní a chybějících ve školách, nemocnících a na důchodových účtech. Takže přemnožení umělci se beze studu prodávají každému, kdo zaplatí. Stačí připomenout české elity za protektorátu nebo podpis anticharty za komunistů. 

Mimochodem, paní herečka se velmi mýlí ohledem prosazování multikulturalismu jako nejvyšší formy rasismu do škol. V ohlupování dětí a mladé generace má naše republika téměř bezkonkurenční praxi z hlediska celé Evropy. Začalo to již v době rakouské okupace spojené s násilnou germanizací a rekatolizací, která pominula v roce 1918. Pokračovalo se za protektorátu výukou podle názorů vůdce a jeho domácích poskoků zdaleka nikoli jen německého původu. Do roku 1990 do nás hustili blbiny typu proletářského internacionalismu a lásky mezi národy. Dnes tu máme prolhanou eurototalitu s její politickou korektností. Takže ve školách se u nás lhalo, lže a bude lhát. To by měli rodiče vysvětlit dětem, jestliže se ve školách neříká pravda a nahrazuje ji nízká propaganda. 

Multikulturní výchovu cpou do škol všemi otvory jak poradce premiéra a sexsymbol ČSSD Novotný, tak ministryně Valachová (ČSSD), kamarádka ministra Dienstbiera (ČSSD), samozřejmě ve spolupráci s ČT a programem Hate Free Culture státního tajemníka Prouzy, celoživotního zámožného neziskovkáře Rozumka a „profesora“ Kohouta. Nesmíme samozřejmě zapomenout na člověky v tísni, samozřejmě nikoli finanční. Dalším z jejich vynálezů je komiks o uprchlíku Hamidovi, který směřuje (naštěstí) do Švédska. Obzvláště zábavný a ilustrativní je tam americký bezpilotní letoun Predator, který pobíjí ubohé muslimy netoužící po ničem jiném než demokracii. Jen aby to nebyla skrytá ruská protiamerická propaganda! Předpokládám, že ve druhém díle se bude psát o tom, jak si Hamid dobře žije bez práce v zemi nevěřících, pilně chodí na školení o boji proti nevěřícím do mešity a jak kulturně obohatil první Švédku, i když ta ve své hlouposti byla proti. Komiksovou blbinu vytvořila neziskovka Meta o.p.s., která dostala letos od státu 21 milionů. 

Když k tomu přidáme další stamiliony do jiných politických neziskovek, 24 miliardy na podporu solární zlodějny, která nám zdražuje elektřinu, podporu záplavy umělců, kteří se nedokážou sami uživit, další miliardy do řepkového kšeftu Agrofertu a miliardy placené do kasy EU a na její přemnožené blahobytné úředníky a důchodce, vidíme, proč jsme si museli půjčit na tento rok 70 miliard, abychom jako údajně skvěle prosperující stát vůbec přežili. Obrovské sumy nacpané v lepším případě do zbytečných parazitů v politických neziskových organizacích doslova budí podezření, zda se něco nevrací štědrým dárcům. Prakticky nekontrolované účetnictví neziskovek tomu doslova nahrává. Takže pokud uvedené sumy a případně něco málo z toho, co se rozkrade v různých o 50 až 200 % předražených stavebních projektech, sečteme, dostaneme sumu, která se rovná tomu, co si naše republika půjčuje na přežití. Takže místo neustálého žvanění levicových či pravicových ekonomů, šetření na občanech a jejich rodinách, neustálých neúspěšných reformách a lepším či horším vedení státu by stačilo toto rozhazování zarazit a máme vyrovnaný rozpočet. A co na to ministr financí ujo Babiš? Proč to nezarazí? Ve své firmě by takto rozhodně nerozhazoval. Takže i z ekonomického hlediska je politika ANO jen pouhý podvod, kde se řeči a činy míjejí. 

Mimochodem, multikulturalistu a pilíř politiky ČSSD Dienstbiera musím vzpomenout ještě jednou. Nad hrobem Jana Palacha se nechal slyšet, že o svobodu se musí pečovat. Já si tu dobu pamatuji a naše třídní učitelka Jeníčková mluvila s Palachem, když umíral v nemocnici. Brzy ji na pozici třídní vystřídal přisprostlý učitel pracovní výchovy, který zaujímal správné politické postoje – stejně jako dnes Dienstbier. Jan Palach se rozhodně neupálil proto, aby v naší zemi Dienstbier a jemu podobní budovali nějaký multikulturní „Islamistán“. Palach se neupálil ani na protest proti sovětské okupaci, jak nám lžou některá média a v nich politici. Palach se upálil na protest proti tomu, že česká veřejnost a politici rezignovali v odporu proti okupaci. Byl to velký vlastenec. Dnes by byl zcela logicky na straně těch, kteří se nebojí otevřeně vystupovat proti islamizační okupaci Evropy a eurototalitě, která ji prosazuje. Eurototalita, její lži, politická korektnost a boj proti svobodné veřejné prezentaci názorů jiných, než jsou ty nařízené, je největším nepřítelem svobody. Dienstbier a jemu podobní sluhové cizích zájmů by se neměli k hrobu Jana Palacha ani přibližovat, aby svojí přítomností a pokryteckými řečmi o svobodě nezneuctili jeho památku. 

A někdo se mi diví, že jsem vystoupil z ČSSD. Nejlepší na tom je, že týden po vystoupení dorazil doporučený dopis, že se bude projednávat moje vyloučení z důvodu neplacení členských příspěvků. To je ukázka činnosti této strany, která prý bojuje za práva občanů. Nestydí se vybírat členské příspěvky od důchodců a dokonce i nezaměstnaných, přestože někteří vedoucí potentátci mají milionové měsíční příjmy. Představa, že bych měl přispívat ze svého důchodu na platy premiérových proislamistických „proradců“ typu Novotného a nákupy jeho sexuálních pomůcek, moje setrvání v ČSSD opravdu neposílila. A měli by se zamyslet i další, dnes už bývalí přátelé a nedělat ze sebe blbce a dojné krávy takových „elit“. 

Celý ten její výplod je tady:

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Veronika-Zilkova-o-problemech-s-imigranty-Je-to-u-nich-pud-prirody-Casem-k-tem-novym-samcum-pujdeme-dobrovolne-Musime-zavest-multikulti-vychovu-do-kazde-skoly-417246 

Rakousko otáčí ve své azylové politice a stanovilo maximální počet migrantů, které je ochotno přijmout. Letos je to prý maximálně 37 500 žadatelů. Velké množství uprchlíků prý přetěžuje jejich systém. Dá se očekávat, že jde o začátek nebo jakési spuštění laviny a v něčem podobném budou pokračovat další státy EU? A dovolí jim to Brusel? 

Obrat rakouské politické reprezentace je stejný podvod jako politika českého (?) hnutí ANO. Rakousko je malá země a všemožných ekonomických parazitů – především z muslimských zemí Balkánu – tam aktuálně mají až dost. Rovněž multikulturní sexuální obohacení se některým Rakušankám nevyhnulo. Rakouští politici, stejně jako naši multikulturalisté z ČSSD a ANO, nechtějí přijít o svoje dobře placená koryta, kde se nepřetrhnou. Ve strachu začínají měnit svoje výroky a hrát větší komedii. Na malé Rakousko je i necelých 40 000 migrantů jako jednorázová dávka obrovské množství a neumím si představit, jak zastaví ty další. Většina z migrantů bude samozřejmě nepoužitelná. Zhruba desetina z nich je negramotná. Většina má vzdělání na úrovni evropské třetí třídy základní školy. Prakticky nikdo z nich není schopen se domluvit. Na odbornější a lépe placenou práci je třeba se umět domluvit dobře. Ilegálové najednou zjistí, že pro ně není nejen dům, ale ani dobře placená práce a dobré ubytování, o společenské prestiži na pozici umyvače toalet používaných nevěřícími ani nemluvě. K tomu vydatná a potupná sexuální neukojenost, protože Evropanky jim až na některé vyšinuté výjimky neskáčou do postele. Merkelová a spol. budou pro ně ti největší podvodníci. To vše se pod vedením mešit změní v základnu agrese. Blíží se doba, že stále méně vlád a politiků se bude ptát úředníčků v Bruselu na jejich názor, jestliže jde o přežití. Islámská invaze by měla být zastavena na hranicích Turecka a na moři včetně použití násilí. Jakákoli jiná řešení jsou pouze provizorní komedie a nesmysly pro zastření podpory islamizace. 

Nedojde-li k zabezpečení schengenské hranice v Řecku nebo když nebude spolupracovat Turecko a bude posílat migrační vlny k nám, navrhuje premiér Sobotka vytvoření „záložní“ hranice na linii Makedonie a Bulharska. Předseda Evropské rady Donald Tusk překvapivě prohlásil, že pokud EU do dvou měsíců migrační krizi nevyřeší, dojde ke zhroucení Schengenu a selhání projektu EU. Od obou politiků jde o spíše nečekané výroky. Nakolik je podle vás návrh českého premiéra průchodný a jak by se projevilo Tuskem prognózované zhroucení Schengenu? A mohlo by to ohrozit existenci celé Unie v její současné podobě? 

Při poslechu výronu moudra našeho premiéra mne napadlo, že co na hlavě, to v hlavě. Obsah makovice navíc evidentně doplňuje sexsymbol a poradce Novotný a podobní experti na podporu cizích zájmů. Stačí přece bránit stávající hranice mezi Tureckem a evropskými zeměmi a jižní pobřeží Řecka a Itálie. Obranu obrovského množství řeckých ostrovů kolem pobřeží Turecka zajistit nelze. Kdyby příslušníci pozemních a námořních ozbrojených sil zemí EU i dalších v ohroženém prostoru konali v souladu se služební přísahou a povinnostmi, k žádné islámské invazi by v roce 2015 nedošlo a nemuseli bychom se obávat jejího pokračování v tomto roce. I při použití zbraní by došlo k usmrcení několika, maximálně několika desítek osob porušujících zákon. Tím by byla invaze ukončena a neutopily by se stovky ilegálních migrantů, nad jejichž smrtí pokrytecky pláčou mnohá evropská média. Výsledkem by byly stovky zachráněných životů, klid v Evropě, nekonalo by se silvestrovké multikulturní obohacování evropských žen a pravděpodobně ani teroristické útoky. Agresivní islám profituje stovky let především ze strachu svých protivníků. Pokud se mu tvrdě postavíme na odpor, tak zaleze a agresivitu si vybije mezi svými. Prostě zlu se nemá ustupovat, jak říkal prezident osvoboditel. Schengen je pouze teorie na papíru sloužící k buzeraci občanů EU a tahání peněz z jejich daní na platy zbytečných úředníků. Slavná pohraniční agentura EU Frontex platila dovoz muslimů trajekty z řeckých ostrovů do Řecka a Itálie. Takto si představuje vedení EU ochranu svých obyvatel. Pouze se žvaní a rozhazují se peníze. 

Zajímavý pro vytváření názoru vlasteneckých občanů z hlediska obrany našeho území a pravdivých informací o islámu a perspektivách EU i naší republiky byl večer pořádaný stranou Úsvit – Národní koalice a Blokem proti islámu včera na Praze 5. Vše proběhlo bez jakéhokoli verbování občanů a zbytečného řečnění formou odpovědí na otázky, které dávali účastníci panelistům. Mnozí si odnesli publikaci Šaría pro nemuslimy od Billa Warnera, zakladatele Centra pro studium politického islámu v Brně. 

Bavorský ministr financí Markus Söder přišel s návrhem zcela před migranty uzavřít německé hranice. I v současné době podle něj do spolkové republiky přichází denně až 4 tisíce lidí a po odeznění zimy číslo opět naroste. Nakolik je pravděpodobné, že by Německo k uzavření hranic přistoupilo? A jaké důsledky by to mělo pro nás? 

Obávám se, že služka cizích zájmů Merkelová, která způsobila nejhorší ohrožení Evropy od května 1945, v boji za islamizaci Německa nepovolí. To, co provedla, se z hlediska dopadů na obyvatele Evropy pravděpodobně nedá srovnat s ničím jiným než s vládou nacistů a jejich etnicko-sociálními experimenty. Zde bych krátce citoval z návrhu Generalplan Ost vypracovaného RSHA SS v roce 1941 k řešení otázky Poláků a dalších slovanských národů: „… Poláky nelze zlikvidovat jako Židy. Inteligenci poslat do Brazílie (v praxi většinu vyvraždili – poznámka autora) a nižší vrstvy poslat na Sibiř, kde spolu s ostatními národy, které tam budou nahnány, vytvoří denaturovaný americký mišmaš.“ Nepřipomíná vám to něco? Hitler a Himmler by ze soudružky Merkelové, ale i dalších evropských politiků včetně našich vlhli dojetím. Pracuje na vytvoření mišmaše ze všech sil, jen to Rusko se nepodařilo obsadit. Zatracený Putin. Neúnavná Merkelová se pod rostoucím tlakem neustále vymlouvá; přesně podle teorie o její kluzkosti, kterou jsem popsal již před několika měsíci. Ubohé lhaní jak její, tak všemožných dalších sluhů islamizace Evropy skvěle glosoval Václav Klaus mladší. Neustálou zoufalou snahu tvrdit, že terorismus a hromadné násilné útoky na ženy v Evropě nelze spojovat se všemi muslimy, přirovnal k situaci, kdy Winston Churchill by v době bitvy o Británii prohlásil, že Angličané přece nemohou podle několika tisíc pilotů shazujících bomby posuzovat všechny Němce a mají je mít rádi. Pokud by se bavorské hranice uzavřely, potáhnou ilegálové přes naše území k otevřeným hranicím do severnějších spolkových zemí Německa. Stejně můžeme předpokládat, že Německo si vybere použitelnou menšinu ilegálů, ostatní prohlásí za ekonomické migranty a odsune je. Kam asi? A to se nikdo z nich nechce dobrovolně vrátit domů. Slovenský ministr vnitra uvedl, že v romské osadě byl chycen Afghánec, který se postupně v různých zemích vydával za uprchlíka ze čtyř různých zemí. Začal ve Španělsku a chytili ho až Slováci. Neméně ilustrativní je fakt, že slovenská policie nedávno zastřelila jakéhosi ilegála z Ukrajiny, který se pokusil překonat slovenské hranice. Nikomu to nevadí. Kdyby to udělala na jižní hranici s Rakouskem a zastřelený byl islámský terorista, pardon, ubohý běženec, tak by Brusel snad nechal bombardovat Bratislavu. A že prý není něco shnilého v EU. 

Velmi tvrdým způsobem se proti migrantům postavil Andrej Babiš. Konstantní pozici udržuje prezident Zeman, který výrokem, že muslimy nelze integrovat, zaujal i britská média. Jakým způsobem tento problém rekonfiguruje naši politickou scénu? Kdo na tom vydělává a prodělává, hovoříme-li třeba o TOP 09? Kdo nakonec tyto naštvané protestní hlasy pobere? Zatím to vypadá na Babiše, co by to mohlo změnit? 

Především jsem potěšen, že poradci pana Babiše umí číst a zařadili do jeho jednoduchého kabaretního repertoáru můj názor, že je třeba zamezit u nás vytvoření početné islámské komunity, která tvoří základnu pro teroristy ve Francii nebo už i Německu. Vystoupení pana Babiše je stále stejná komedie aranžovaná jeho poradci a médii. On říká do zaplacených médií to, co chtějí slyšet voliči, zatímco všichni jeho zaměstnanci, protože řídí stát jako firmu, říkají a dělají opak. Opět můžeme vzpomenout jména Telička, Zlatuška, Komárek, Pelikán, Jourová. Kdyby pan Babiš řídil takto Agrofert, dávno by zkrachoval. Momentálně tito přední bojovníci ANO za islamizaci Evropy trochu zalezli, protože nepochopitelný rozpor ve firmě ANO už příliš bil do očí a stále více občanům dochází, že ujova sbírka bývalých ODSáků a socanů je jeden velký podvod. On ostatně mezi politikou ČSSD a ODS v posledních letech a ANO žádný velký rozdíl není. Je to jen přehlídka falešných slibů pro ty, kteří poslouchají na půl ucha propagandu z ČT a nenamáhají se přemýšlet, co pro ně ty politické hvězdy udělaly a udělají dobrého. Stačí vzpomenout na Nečasovu síťovku. Výsledkem je chudnoucí obyvatelstvo, žebrácké platy a ještě žebráčtější důchody pro většinu občanů. To vše je třeba zastřít prolhanou propagandou, že bude líp. K tomu se přidá něco koblih a společnost se patřičně rozeštve útoky na živnostníky a malopodnikatele. Je doslova neuvěřitelné, kolik lidí považuje pod vlivem babišovské propagandy svoji kadeřnici, instalatéra, elektrikáře a další, kteří se dokážou živit sami, za úplné zločince. Čím více těchto lidí ujo ekonomicky zlikviduje, tím víc jich přibude na úřadech práce a tím větší segment trhu obsadí Agrofert a spol. Ze samostatně se živících lidí budou mizerně placení zaměstnanci oligarchického státu Agrofert. A někteří troubové ještě jásají, jaký je ten ujo statečný borec a český vlastenec. 

Celé slavné ANO není nic jiného, než nečasovská ODS a dienstbierovská ČSSD pod firmou ujova Agrofertu. Pokud posbírá hlasy vlastenců ujo Babiš, můžeme mluvit o vítězství kombinace sebevražedné hlouposti národa a z ciziny placené propagandy ČT.

Stále častěji lze ve veřejném prostoru zahlédnout konspirační teorie, které tvrdí, že za vyvolání migračních vln může Rusko, které tak chce nahlodat evropské politické struktury, podporuje finančně i propagandisticky různé radikální strany a hnutí a ničí tak jednotu EU i NATO, což má v důsledku ochromit akceschopnost Západu reagovat na údajně obnovenou hrozbu ruského imperialismu a militarismu. Konečně i prý ruská vojenská účast v Sýrii, která dle některých studií způsobuje humanitární krizi, zvyšuje počty migrantů do Evropy. Co o tom všem soudíte?

Kdo úplně neoslepl z důvodu vlastní hlouposti, propagandy z ČT nebo proto, že pobírá bez práce nějaký grant či jinou podporu ve prospěch islamizace a zotročení Evropy, nemůže přehlédnout realitu. Aktuálně stojí za islámským tažením do Evropy především Turecko a Saúdská Arábie, které podporují islámský terorismus a záměrně prodlužují občanskou válku v Sýrii. Proto je tam tolik mrtvých a tolik uprchlíků, z nichž většina zůstává na syrském území. Dost obtížně si představuji, že Rusko podporuje Islámský stát a podobné teroristické organizace. Na rozdíl od poblázněných politiků z EU postižených latentním antisemitismem a bolševismem šedesátých let už dávno nepodporuje ani teroristy v Palestině. Rusko na rozdíl od takzvaných demokratických zemí nepodporovalo islámské teroristy v Bosně, Kosovu, Čečensku, Afghánistánu, Iráku, Libyii ani Sýrii. Kdo je podporoval, je všeobecně známo. Státy, které se ohánějí svobodou, demokracií a lidskými právy a dnes se nám snaží všemi způsoby vnutit záplavu islámských ilegálů. 

Rusko podpořilo v Sýrii boj proti islámskému terorismu. Kdyby jeho úsilí takzvané demokratické státy, a především jejich spojenec Turecko, všemožně nemařily, byla by situace na bojišti ještě lepší. O možnosti zapojení turecké armády do boje proti teroristům ani nemluvě. Kdyby občanská válka v Sýrii trvala půl roku nebo rok, byly by ztráty nepoměrně nižší bez ohledu na jakoukoli brutalitu konfliktu. Uprchlická krize v regionu by vůbec nenastala. Je opravdu zajímavé, že války, do nichž se pod prapory humanity, svobody, demokracie a lidských práv zapojují takzvaně demokratické země, se neuvěřitelně dlouho táhnou a způsobují dlouhodobé utrpení desítek milionů lidí. Příklady jsou Irák, Afghánistán i Sýrie. Rovněž v Libyi, Mali a dalších zemích je daleko k míru. Rusko od počátku prosazuje návrh Bašára Asada na konání svobodných voleb, které rozhodnou, kdo bude vládnout v Sýrii. Proti jsou samozřejmě Islámský stát, takzvaná umírněná opozice a její sponzoři z Turecka, Saúdské Arábie, EU a USA. Kdyby se tito bojovníci za islámskou demokracii a islámská lidská práva do občanské války nevměšovali, nekonala by se žádná „uprchlická“ krize zaměřená na islamizaci a oslabení Evropy. Rusko je poslední, kdo si přeje islámskou Evropu. Bylo to právě Rusko, které po staletí bojovalo proti islámskému tažení z Krymu na sever a koncem devatenáctého století zásadním způsobem pomohlo k osvobození národů Balkánu od staletého tureckého islámského teroru. 

Co situace na bojištích v Sýrii? Prezident Zeman v neděli vyzval ke spojenectví s Bašárem Asadem, jedině tak prý můžeme porazit Islámský stát. Posouváme se vůbec někam, pokud jde o syrský konflikt? 

Občanská válka v Sýrii mohla být již několik let minulostí, kdyby především Turecko a Saúdská Arábie nepodporovaly islámský terorismus. Bez ohledu na báchorky o umírněné opozici lze naprostou většinu bojovníků proti vládě Bašara Asada označit za teroristy nebo extremistické muslimy. Navíc mnozí bojují jako žoldáci, takže motivem jsou v první řadě peníze a možnost terorizovat lidi v obsazených územích a až ve druhé řadě náboženský zápal. Přitom jak Turecko, tak Saúdská Arábie jsou závislé na obchodu s Evropou a také s Čínou, která podporuje Bašára Asada. Kdyby vedení EU vyhlásilo a realizovalo ekonomické sankce proti islámským zemím podporujícím islámský terorismus, dlouho by nevydržely. Jenže sankce míří proti Rusku, které s teroristy bojuje. Proti Číně by Brusel také rád vyhlásil sankce, například v boji za návrat Tibetu do středověku, ale z Číny mají vyplašení úředníčci ve vedení EU strach. Proto již vzdali boj za odtržení Tibetu od Číny s cílem vybudování základny NATO, tedy především americké, proti Číně v tomto prostoru. Čína není žádná Ukrajina rozkradená oligarchy a ovládaná zfašizovanými nacionalisty na cestě do absolutní chudoby bez perspektiv. 

Občanská válka v Sýrii mohla dávno skončit, kdyby proti islámským teroristům vedle syrské armády v Sýrii a irácké armády v Iráku zasáhla také obrovská turecká armáda s téměř půl milionem vojáků, tisíci tanků a stovkami letadel. Ale Turecko naopak obsadilo severní části Iráku s jejich ropnými zdroji a podporuje turkické teroristy, kteří bojují v Sýrii proti legální vládě společně s Islámským státem. 

Zde bych připomněl ještě jeden fakt. Mluví se o tom, že takzvaný Islámský stát se v tamním regionu bojí pouze izraelské armády. Izrael je tedy evidentně na správné straně. Přesto je především z EU stále kritizován a šikanován za kroky, které mu zajišťují přežití v době ohrožení islámským terorismem. Lze konstatovat, že EU na jedné straně řeční o boji proti terorismu, a na druhé straně ho podporuje. Jenže islámský terorismus není jen Islámský stát, ale řada dalších zločineckých organizací, z nichž některé vraždí Židy na ulicích Izraele noži a auty. Naopak Rusko (ústy prezidenta Putina) a také USA se zavázaly, že budou chránit Izrael, pokud by se objevila snaha o jeho zničení. I z této možnosti má Islámský stát velké obavy, protože především Rusko ukázalo, že dovede s islámskými teroristy úspěšně bojovat, obzvláště, když nedostávají podporu od takzvaných západních demokracií. 

Především USA a s malou ochotou i EU docházejí k názoru, že likvidace Sýrie jako civilizovaného státu a její přeměna na turecko-saúdskou islámskou kolonii a základnu terorismu se stále nedaří. Proto jsou silou reality nuceny jednat, nebo aspoň předstírat, že o to mají zájem. Přitom samozřejmě vedou všemožnou propagandu vůči Rusku. A zároveň zoufale naříkají nad strašnou a úspěšnou propagandou Ruska. Nějak přitom přehlížejí fakt, že nejlepší propagandou Ruska jsou činy. Kde je ruský útok na Ukrajinu? Kde je ruský útok na pobaltské státy? Kde je ruský útok na Evropu? Kde je pravda o sestřelení dopravního letadla nad Ukrajinou? Kde jsou ty demokratické reformy na Ukrajině? Kdo je terorista v Sýrii? Kdo podporuje islámské teroristy v Sýrii a jinde? Každý, kdo není slepý a nesleduje pouze ubohou propagandu z ČT, vidí, že Rusko nikoho nenapadá, a naopak bojuje proti islámskému terorismu, který ohrožuje celý svět. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Martin Huml

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Akce zakázána. Ne zrušena, zakázána. Dvojka Konečné terčem cenzury. Pátrali jsme

9:25 Akce zakázána. Ne zrušena, zakázána. Dvojka Konečné terčem cenzury. Pátrali jsme

Akce zakázána. Doslova. Plzeňsko je, zdá se, „průkopníkem“ praxe, kterou najdeme možná v padesátých …