Martin Koller naléhavě: Rozvrácení republiky, poprava za odmítnutí služby NATO, úmysly Babiše

03.12.2015 13:42

ROZBOUŘENÝ SVĚT MARTINA KOLLERA Analytik Martin Koller se po týdnu vrací k organizaci ,,Českoslovenští vojáci v záloze", kde dle jeho názoru bujela neschopnost a extremismus. Nyní došlo ke změnám. Koller též upozorňuje na důkazy, že Turecko skutečně obchoduje s Islámským státem a varuje před novým plánem na přivezení imigrantů do Evropy.

Martin Koller naléhavě: Rozvrácení republiky, poprava za odmítnutí služby NATO, úmysly Babiše
Foto: ČT
Popisek: Martin Koller

V rámci summitu EUTurecko se dohodlo, že Turci budou zadotováni miliardami eur na provoz uprchlických táborů, ochotné státy EU si dobrovolně přerozdělí 400 tisíc uprchlíků z Turecka a na oplátku Turci nebudou dovolovat nelegální přeplouvání do Řecka. Náš státní tajemník pro EU Prouza plán chválí a říká, že alespoň se nikdo nebude topit v moři. Co plánu říkáte? Soudíte, že i my nakonec dobrovolně přijmeme přímo z Turecka podíl uprchlíků?

Evropská unie je extrémně bohatá. Může dlouhodobě plnit miliardami černou díru v Kosovu, platit plyn za Ukrajinu rozkradenou oligarchy, vykazovat ztráty díky americkým ekonomickým sankcím proti Rusku, živit miliony sociálních parazitů, likvidovat vlastní průmysl a kdeco dovážet z Asie a ještě vyhazovat miliardy do Turecka podporujícího islámský terorismus a masovou invazi muslimů do Evropy. Vedení EU zaplatí Turecku za to, že si bude moci dovézt dalších 400 000, tentokrát legálních takzvaných uprchlíků, oficiálně Syřanů, původem bůhví odkud a poslaných bůhvíkým. Kdyby tyto peníze místo embarga proti Sýrii už dávno věnovala na pomoc jejím obyvatelům na místě, mohlo by být možná už po válce. Jenže utrpení civilistů v Sýrii přece vedení EU dlouhodobě nezajímalo. Hlavní bylo plnit zadání z Washingtonu, tedy podpořit Turecko a jeho teroristy v boji proti legálně zvolenému prezidentu Asadovi, vyhnat Rusko z jediné jejich zahraniční základny a obnovit islámskou osmanskou říši jako spojence USA proti Rusku, Blízkému východu i Evropě. Situace využili teroristé z ISIL, takže USA se svými evropskými poskoky nestačí vyjeveně koukat, že jim zase něco nevyšlo podle předpokladů geniálních poradců z Bílého domu. Docela věřím tomu, že turečtí vyděrači zastaví naloďování ilegálů do Evropy. Ale až poté, co se nalodí poslední z nich. Další se budou posílat mimo turecké území. Jásot pana Prouzy mne neudivuje. To, že díky současné vládě vedené premiérem za ČSSD radostně přijmeme nějaké muslimy podle diktátu z Bruselu a Washingtonu, je velmi pravděpodobné. Odpor převážné většiny občanů ještě vzroste, protože důchodci dostanou 40 korun, zatímco do takzvaného uprchlíka se bude muset investovat několikanásobek toho, co do českého nezaměstnaného. Podpora vládních i nevládních stran podporujících islamizaci déle poklesne bez ohledu na jásot zubícího se premiéra Sobotky, který nám při jejich příjezdu bude říkat: „vidíte, hlupáci, nejsou to žádní teroristi.“ Totéž říkali francouzští politici v době příchodu první vlny muslimských migrantů ze severní Afriky. Preference ČSSD se dále propadnou, o dalších stranách si nelze dělat iluze.

Lze předpokládat, že Babiš využije situaci a včas shodí vládu. Dříve, než se výrazněji projeví i pokles jeho preferencí. Následně přetáhne část voličů a členské základny především pravicových stran a stane se proamerickým pravicovým politickým hegemonem dříve, než dostatečné množství občanů pochopí geniální podvod zvaný ANO. Zde mohou sehrát důležitou roli pouze vlastenecké strany, pokud jich ovšem s americkou podporou nevznikne padesát, aby se ve volbách navzájem vyrušily.

I český tisk už píše, že Angela Merkelová se dostává do značných problémů díky svému postoji k uprchlické krizi. Myslíte, že svou přijímací linii nakonec udrží? A propos, pokud jde o zmíněnou skupinu zemí ochotných dobrovolně přijímat, tak my do ní samozřejmě nepatříme. Jaký ze zvažovaných trestů nás dle vás stihne? Vyloučení ze Schengenu? Zastavení části dotací?

Paní Merkelová dělá vše pro splnění amerického politického úkolu islamizace a rozvratu Evropy. Bezdětná ženština nejistého původu s podezřelou minulostí se opravdu snaží. Z hlediska jejího hodnocení jsem slyšel zajímavý názor. Svého postavení údajně nejsilnější ženy světa dosáhla maximální politickou kluzkostí. Na jedné straně dokázala vklouznout, kam bylo třeba, a na druhé straně uklouzla jakémukoli pokusu ji uchopit. Vytvoření skupiny proislámských států evropských nepostrádá při bližším pohledu značnou dávku komičnosti. Sešly se země, které si svojí dlouhodobou hloupou či sebevražednou politikou natáhly na své území extrémní počty nekontrolovatelných a všestranně nekompatibilních muslimů jako ekonomickou zátěž a bezpečnostní riziko. Ani nejnadšenější hlasatelé mírumilovnosti islámu nemohou popřít, že veškeré velké teroristické útoky v Evropě v posledních dekádách spáchali přistěhovalí muslimové; s výjimkou Breivika, který ovšem také reagoval na ohrožení islamizací.

Dnes se jednostranně islámsky multikulturní politici dostávají do situace, kdy je ve volbách vymetou od přetékajících koryt jejich vlastní voliči. Tyto státy chtějí přerozdělovat takzvané syrské uprchlíky, většinou nikoli uprchlíky a většinou nikoli syrského původu. Vzhledem k tomu, že se jim nedaří je nacpat do zemí východní Evropy, jejíž reprezentanti je na rozdíl od paní Merkelové nikam nezvali, budou si je pravděpodobně přerozdělovat následujícím systémem. Ty dáš dva Syřany z Afghánistánu a jí ti dám dva Syřany ze Súdánu. Každopádně se bude přerozdělovat a vytvoří práce pro úředníky a parazity s neziskovek, nic víc. Se sancemi to nebude tak žhavé. Německo se už dost ničí sankcemi proti Rusku. Kdo by pracoval na tamní životní úroveň, když ne otroci z východní Evropy? A pokud bychom přestali platit do unijní pokladny, mohli bychom se klidně obejít i bez tamních dotací, které se stejně rozkrádají, nebo využívají na podivuhodné projekty typu cyklostezky v ceně dálnice nebo výsadby stromů v suchém létě.

Putin a Erdogan se začali hádat na téma „podporuje Turecko Islámský stát tolerancí vývozu ropy, či ne?“ Jakým věrohodným důkazům o spolupráci Turecka a Daeše jste schopen se ctí analytika věřit?

Snímky konvojů s kradenou ropou, které směřují do Turecka, jsou dokladem podílu vedení této země na podpoře islámského státu. Na loupeži se podílí i další země, ale jen malými podíly. Podle iráckého experta jen v prostoru Erbílu a Mosulu obhospodařuje ISIL aktuálně 18 nových ropných vrtů. Určitě by je tato organizace nezřizovala bez odbytu. Většina kradené ropy mizí pod cenou v Turecku a odtud na mezinárodní trhy za dumpingové ceny. Můžeme mluvit o turecké krvavé ropě, která připomíná africké krvavé diamanty využívané k financování tamních teroristů. Turecká politická reprezentace dlouhodobě podporuje územní expanzi do Iráku a do Sýrie pomocí turkických menšin na jejich území. Ty tvoří pátou kolonu stejně jako kdysi zfašizovaní sudetští Němci u nás. Konečným cílem je vzkříšení osmanské říše, snu tureckých islámských nacionalistů. To vše s podporou USA, které mají Turecko jako účelového spojence pro válku s Ruskem. Jinou hodnotu Turecko v rámci amerického NATO nemá. Pro Evropu bylo Turecko historicky vždy nepřítelem a hrozbou.

Do bojových operací v Sýrii se míní zapojit Británie i Německo. Bašár Asad si pochvaluje, že jeho vojska postupují. Čili, kdo má nyní na bojišti navrch a mají víc důvodů k radosti Rusové, nebo USA?

Proti ISIL a dalším islámským teroristům bojuje v Sýrii Rusko a vojáci prezidenta Asada. Po druhém islámském teroristickém útoku v Paříži se přidala Francie. Prezident Hollande, který dlouhodobě islamizaci Francie podporoval a zvítězil ve volbách především hlasy nezaslouženě naturalizovaných imigrantů se snaží zachránit pro socialisty, co se dá. Turecko údajně proti ISIL bojuje, ale ve skutečnosti podporuje islámské teroristy v Sýrii a Iráku, tedy nejen ISIL. USA hrají velkou komedii. Bombardují teroristy poté, co je včas varovali. Jejich cílem je především podpora Turecka, což znamená i podporu ISIL. Dokladem jsou velké počty americké výzbroje, především protitankových střel. Důvodem je zničení Sýrie jako spojence Ruska, podpora Turecka a ovládnutí dalších ropných zdrojů. USA se budou rovněž snažit zamezit vzniku mezinárodní a opravdu efektivní koalice schopné zničit ISIL a další islámské teroristické organizace. Aktuálně je evidentní, že ruský boj proti islámskému terorismu nese plody, což nevyvolává v USA velké nadšení. Snaží se aspoň soustředit boj pouze na ISIL a zachránit ostatní islámské teroristy, svoje spojence.

Minule jsme kriticky hovořili o skupině Českolovenští vojáci v záloze, do které se dle vašeho úsudku infiltrovaly extremistické elementy, které ji diskreditují. Co k věci říci s odstupem jednoho týdne? Jde o vlastence loajální naší zemi, nebo o nebezpečné extremisty, jak tvrdí poradce NGŠ AČR Cimburek?

Vlastenecká iniciativa ČS vojáci v záloze je ilustrativním příkladem situace, kdy dobrý nápad a přínosná iniciativa se dostane pod vedení diletantů, kteří ji vedou do pekla. Prvním problémem bylo uvedené diletantské vedení, jež se snažilo vytvořit vojensky organizovanou sílu mimo právní systém. Dokonce ji ani nezaregistrovalo v souladu s platnými zákony. Dále se s vědomím vedení dostaly do iniciativy osoby, které se názorově pohybují na hraně zákona, nebo jsou pod dohledem bezpečnostních složek státní správy. Jejich cílem bylo iniciativu přetvořit v politický subjekt sloužící k prosazování zájmů nějaké politické strany. Nelze vyloučit, že dnes již bývalý velitel měl i jakési vlastní politické ambice, ovšem dosti nepromyšlené. To vše logicky přivábilo pozornost politiků a médií. Demokratičtí politici nemají z ničeho větší strach než z myslícího a organizovaného občana, natož organizovaného a vycvičeného vojensky. Taková vlastenecká organizace je v přímém rozporu s otrokářským ideálem atomizované společnosti, rozdrobené na jednotlivé voliče, nejlépe neomezeně svobodné, sociálně omezené arogantní sobce bez zodpovědnosti, vztahu ke společnosti, vlasti, národu a rodině, proto dobře kontrolovatelné a ovladatelné pomocí médií, především televize a Facebooku (i jiných sociálních –spíše asociálních – sítí). Proto se ČS vojáci v záloze stali cílem pomlouvačného a nepravdivého mediálního útoku především ze strany ČT. Byli záměrně vykresleni jako banda vypitých extremistických primitivů nebezpečných pro slušného občana. I to je dokladem neschopnosti vedení záložáků, jež něco takového nepředpokládalo, nepřipravilo se na takovou možnost a nebylo schopno ani reagovat. V současné době se připravují v rámci iniciativy ČS vojáci v záloze zásadní změny, které umožnila rezignace pana Obrtela na pozici velitele a vyloučení hlavního reprezentanta extremismu, který byl jeho pravou rukou. Iniciativu řídí aktuálně rada velitelů jednotek, která se zaměřila na urychlené odstranění veškerých problémů z hlediska jak zákonů, tak i dalšího pozitivního zaměření činnosti.

U pana Cimburka se nelze divit, že napadá vlasteneckou iniciativu ČS vojáci v záloze. Vždy je třeba si uvědomit, kdo a jaký sleduje prospěch. Iniciativa ČS vojáci v záloze představuje konkurenci aktivní záloze podřízené Armádě ČR (AČR). Pan Cimburek získal dobře placené místo poradce náčelníka Generálního štábu pro aktivní zálohu. Ta byla po léta trpěnou a odstrkovanou iniciativou tvořenou nadšenci, kteří mají zájem bránit vlast. Mnozí obětovali vlastní výdělek a nakupovali si vybavení, aby vůbec mohli cvičit a účastnit se akcí na veřejnosti. Na druhé straně se již vlastně nejedná o záložníky, protože stále více z nich nikdy nebylo ani na vojně. Nějaké dva týdny cvičení za rok nemohou systémovou vojenskou službu nahradit. To bychom mohli podle potrhlých představ „odborníků“ kolem bývalého ministra Vondry povolat do zbraně i víkendové bojovníky střílející po sobě plastovými kuličkami. Mnozí jsou vybavení lépe než aktivní záloha. Armádní aktivní zálohy jsou navíc vytvořeny systémem každý pes jiná ves, neboť jedna rota je mechanizovaná, druhá tanková, třetí strážní, čtvrtá vojenské policie a samostatnou zpravodajskou jednotku jednoho muže tvoří režisér Václav Marhoul. Režisér známý svými zuřivě proamerickými „vlasteneckými“ postoji to dotáhl až na regulérního majora v záloze, přestože vlastně nikdy nebyl na vojně. Přesto se považuje (stejně jako mnozí záložní důstojníci poručíkem Dubem počínaje) za vojenského experta a ukájí svoje militární ambice proháněním se v historické nebo současné vojenské uniformě, nejčastěji po Praze nebo Plzni. V předlistopadovém období sloužil pouze rok v armádním uměleckém souboru Víta Nejedlého, což byla součást hlavní politické správy bývalé ČSLA. Tam spolu s jinými synky protekčních nomenklaturních kádrů, například s dnešním ministrem Stropnickým, přesvědčoval vojáky o potřebě uvědomělé vojenské kázně pod vedením dělnické třídy a její avantgardy, komunistické strany, o potřebě třídního boje proti americkým imperialistům a lásky k SSSR, kde zítra znamená již včera. Takoví důstojníci působí ve vedení armádní aktivní zálohy pana Cimburka.

Nejen proto se dlouhodobě nepodařilo naplnit ani plánované počty armádní aktivní zálohy. V současnosti se mluví o náboru a dosažení počtů až 5000 aktivních záložáků, což je v podstatě mechanizovaná brigáda na bojových stavech. Pan Cimburek to v armádě jako profesionální voják dotáhl na kapitána (méně než režisér Marhoul, který nebyl na vojně), což je velitel roty (přibližně kolem 100 vojáků), případně zástupce velitele praporu (přibližně kolem 500 vojáků). Odborností je pěšák, ale především absolvent amerického kurzu speciálních jednotek Rangers v devadesátých letech. Nic proti tomu, fyzicky je to slušný výkon. Bohužel, aktivní zálohy budou asi stěží bojovat jako speciální jednotka v týlu nepřítele. Protože ve své době vyčníval, vyštípali ho z armády, kde mají dodnes hlavní slovo předlistopadové nomenklaturní kádry, bývalí politruci a absolventi sovětských škol, případně jejich rodinní příslušníci s podporou řady ministrů včetně současného reprezentanta ANO. Na druhé straně je nepochopitelné, že odborník na malé jednotky bez systémové znalosti koncepční práce má radit (!) náčelníkovi Generálního štábu, který má hodnost generála, a prakticky řídit vojenské těleso velikosti brigády. Pravděpodobně proto, že byl na kurzu v USA, což je dnes hlavní kádrový předpoklad, stejně jako kdysi studium v SSSR. Odbornosť predovšetkým, jak hovoril sudruh v černých baronech.

Armáda, přesněji resort obrany, je vedena hercem reprezentujícím americké zájmy. Stejně jako celé ANO. Občanská válka na Ukrajině je pravděpodobně jednou z posledních možností vyvolání úspěšné války s Ruskem, které je v poměru k NATO podstatně slabší než kdykoli v historii. S Ruskem, které za NATO, ale především za obyvatele Evropy bojuje válku proti islámským teroristům v Sýrii podporovaným z USA, Turecka a Saúdské Arábie. Současná vláda se nepochybně pokusí prosadit znovu přísahu pro naše vojáky, která by je právně zavazovala k boji nikoli za naši zem, ale za NATO, tedy zájmy USA. Takové přísaze by byli podřízeni i příslušníci aktivní zálohy pana Cimburka. Mohli bychom se tedy dočkat nejen toho, že armádní záložáci budou vysláni někam na Ukrajinu nebo do Pobaltí bojovat americkou koloniální válku, ale i toho, že je někdo pošle střílet do vlastních občanů protestujících proti islamizaci vlastní země. Odmítnutí rozkazu může v takovém případě znamenat polní soud i popravu na místě. A řeči, že se něco takového nemůže stát? Historie je dokladem toho, že možné je všechno. Ostatně, jak mohli příčetní občané dát svoje hlasy hnutí ANO, které je hlavním reprezentantem amerických zájmů v naší zemi a dodnes mnozí dětinsky věří na hodného Babiše s kobližkami, kterému leží na srdci pouze jejich, potažmo české blaho.

Poslanec hnutí ANO a někdejší voják Bohuslav Chalupa přišel s nápadem, že by NATO mohlo dobýt území Libye a umístit tam veškeré čekatele na azyl. Do dobře zařízených záchytných táborů. Prý ho inspirovalo, jak dobré bydlení je schopna ve stanech zajistit účastníkům svátku Hadždž Saúdská Arábie. Je to nesmysl, nebo to stojí za zamyšlení?

K nápadu pana Chalupy se již vyjadřoval kdekdo, včetně generálů. Mnozí se vyjadřovali v tom smyslu, že je to dobrý nápad, akorát nereálný. Už to ukazuje úroveň jejich myšlení a vyjadřování. Jestliže je nápad nereálný, jak může být dobrý? Slouží pouze k účelovému matení občanů. Označil bych ho za typický pro ANO, kde vůdce pokrytecky říká to, co chce slyšet hloupý lid, zatímco všichni jeho podřízení dělají s jeho vědomím, přesněji na jeho rozkaz, pravý opak. Pan Chalupa vykládá do médií pitomost, aby ANO vypadalo, že se zasazuje proti ilegálům, ale ostatní, počínaje vrcholnou reprezentací (Zlatuška, Telička, Jourová, agromédia…) islamizaci Evropy i naší země všemožně podporují. Pan Chalupa byl údajně voják a chce dobývat nějaká území v Africe silami NATO.

Patrně si nevšiml, že NATO neslouží k obraně občanů Evropy, ale pouze k prosazování amerických zájmů, tedy především globálního ekonomického vlivu a v první řadě k válce proti Rusku, aktuálně rovněž proti Číně. Kdysi se tomu říkalo imperialismus, dnes globalizace a šíření svobody, demokracie a lidských práv. Cílem je přeměna celého světa v kolonii ovládanou zájmovými skupinami z USA. Stačí se podívat na vývoj v Evropě. Do země, jež má být kolonizována, a proto je dovedena do stavu ekonomických problémů, většinou vlastními politiky, případně se dále destabilizuje nějakou lidovou revolucí vedenou nezávislými aktivisty, se pošlou především reprezentanti NATO. Ti začnou s přístupovými pohovory, snaží se zlikvidovat domácí zbrojní průmysl a umístit v cílové zemi americkou základnu. Většina východoevropských kolonií USA byla v NATO dříve než v EU. Umožňuje to americký vojenský zásah v případě, že by se lidé včas probudili a donutili politiky zastavit kolonizaci. K tomu napomáhají i různé komediantské akce typu jízd dragounů přes českou kolonii. Pomocí mediální kampaně mají ohloupnout nemyslící část občanského stáda k tomu, aby samo požadovalo zřízení základny s takovými pěknými vojáčky. Dále se vytváří s pomocí Američany ovládaných médií pocit ohrožení. Ve východní Evropě aktuálně Ruskem personifikovaným do jména Putin. A před tím nás bude chránit hodné NATO, tedy USA, které tvoří hlavní sílu této imperiální organizace. Důležité je, aby zhlouplý národ radostně přivítal další okupanty, požadoval americkou základnu a neprotestoval proti transatlantické smlouvě TTIP. Patrně jsme se dost nepoučili z okupace rakouské, nacistické a sovětské.

Jak jsme všichni viděli, vedení NATO včetně „českého vlastence“ generála Petra Pavla, kterého by USA a ANO rády viděly naším prezidentem, se distancovalo od možnosti zabránit silami NATO masovému tažení islámských ilegálních imigrantů do Evropy. Zdá se to nepochopitelné v situaci největšího ohrožení evropských národů od konce druhé světové války. Jenže NATO už není určeno jako kdysi k obraně Evropy před již dávno neexistujícím Sovětským svazem a Varšavskou smlouvou, ale k prosazování zájmů USA jako centra světové osy zla Washington–Brusel–Ankara–Rijád–Islamábád. A hlavním cílem je oslabení a destabilizace Evropy jako ekonomického konkurenta USA cestou její islamizace zaměřené na rozbití civilizované společnosti, zhroucení sociálního a důchodového systému, rozvrácení ekonomiky cestou TTIP, případně zatažení do nějaké války. Americké NATO tedy nebude bojovat proti americkým zájmům a pomáhat k oslabení ničivého přívalu muslimských ilegálů, nebo jejich odsunu z Evropy dobýváním nějakých území v Africe. Navíc se dá předpokládat, že v takovém případě by se spojili všichni teroristi v Africe a hrdinové ze zemí NATO by průběžně dostávali výprask jako v Afghánistánu a Iráku. Expert ANO by se mohl zaměřit například na využití existujících milionových ubytovacích kapacit centra islámu v Saúdské Arábii, které by mohly pomoci většině opravdových muslimských uprchlíků. Jsou hotové, nebylo by třeba je dobývat.


 


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Martin Huml

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Na akci Konečné se muž bál o život. Skončilo to bouřlivě

4:44 Na akci Konečné se muž bál o život. Skončilo to bouřlivě

V diskusi plzeňských občanů s předsedkyní KSČM a koalice STAČILO! Kateřinou Konečnou projevil obavy …