"Milan Drobný 77+". Tak se jmenuje koncert, kterým oslaví narozeniny s pěveckými přáteli

14.10.2022 10:14 | Komerční článek

Legenda ještě československé populární hudby Milan Drobný se rozhodl oslavit své 77 + narozeniny se svými přáteli v KD Barikádníků v Praze 10.

"Milan Drobný 77+". Tak se jmenuje koncert, kterým oslaví narozeniny s pěveckými přáteli
Foto: Martin Production - J. Jirásek
Popisek: LEgenda populární hudby Milan Drobný

Půlkulatým narozeninovým koncertem měl slavit už téměř před třemi lety, ale covid tomu tak nechtěl, a hlavně je slaví až 8. prosince, kdy mu už bude opravdu 78 let. Ale v první prosincový den mu bude opravdu stále ještě propagovaných 77 +.

NAdrobno

Milan Drobný se svou kapelou Nadrobno

V současné době tráví čas se svou manželkou Danou na Floridě, ale koncem října se vrací a začne se plně věnovat tomuto koncertu, který bude zároveň jeho první předvánoční, na němž si zazpívá se svou kapelou Nadrobno. No a kamarády, které si pozval a kteří mu přijdou jako dárek zazpívat, budou třeba královna české country Věra Martinová, nestárnoucí pohádková čarodějnice Saxana Petra Černocká, neskutečně dobře vypadající ženská pěvecká dvojice Kamelie Hana Buštíková a Dana Vlková.

Mužskou část plnohodnotně zastoupí Václav Kopta, herec, textař, zpěvák z divadla Semafor  a řidič, který miluje autobusy, a zpěvák, herec a producent tohoto koncertu Martin France. No a co by to bylo za narozeniny, kdyby se nekonalo nějaké to malé překvapení jak pro oslavence, tak i pro diváky. Ale to se samozřejmě dozví až na místě.

plakát

Všichni se potkají ve čtvrtek 1. prosince 2022 v 19 hodin v Kulturním domě Barikádníků, zvaném lidově Barča, aby zpěvákovi hitů Pláču, pláču sůl, Píseň pro kočku nebo třeba Mendocino Milanovi Drobnému mohli předvánočně popřát k narozeninám.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Turistický spolek Lipenska: Cimrman se vrací do Frymburku, břeh Lipna ozdobí jeho busta

22:08 Turistický spolek Lipenska: Cimrman se vrací do Frymburku, břeh Lipna ozdobí jeho busta

Frymburský břeh lipenské přehrady bude zdobit busta nebo jiná hmotná, umělecky cenná připomínka na p…