ACEMA se stala generálním partnerem florbalistů Sparty Praha

24.06.2015 18:19

ACEMA Sparta Praha. Tak zní nový název tradičního klubu, který se dlouhodobě pohybuje na špici českého florbalu. Společnost ACEMA Credit, nejvýznamnější poskytovatel zajištěných úvěrů na českém trhu, se stala generálním partnerem florbalového klubu Sparta Praha. Lídr nebankovního trhu se rozhodl podporovat sport a mládež, protože právě v této oblasti je v poslední době nouze o silné partnery.

ACEMA se stala generálním partnerem florbalistů Sparty Praha
Foto: Acema
Popisek: Acema

„Florbal jsme si vybrali kvůli tomu, že ho považujeme za jeden z nejrychlejších a nejprogresivnějších světových sportů. A Spartu, protože má obrovský potenciál, skvělé fanoušky a tradiční vůli bojovat vždy až do konce. To všechno dokonale odpovídá naší filosofii – hrajeme rychle a férově a nikdy se nevzdáváme. Chceme dlouhodobě podporovat tento mladý ambiciózní tým a věříme, že mu tak pomůžeme dosáhnout velkých úspěchů,“ říká Petr Šíma, marketingový ředitel společnosti ACEMA.

„V jednání s potencionálním novým partnerem jsme byli od počátku roku 2015, od té doby docházelo k velmi konstruktivním jednáním o možné spolupráci. Společnost ACEMA Credit se tak nakonec stala generálním partnerem klubu, věříme tak, že se pod novou značkou budeme společně radovat z dalšího růstu klubu i ze sportovních úspěchů na florbalovém poli,“ uvedl generální manažer klubu ACEMA Sparta Praha Mgr. Václav Culka ml.

Hrdé přízvisko Sparta podle proslulého antického města nese v názvu řada českých klubů z různých sportů: kromě nejznámějších fotbalistů a hokejistů také basketbalisté, tenisté, a dokonce i tanečníci. Žádný z klubů však nemá přímo v názvu také název sponzora či generálního partnera.

Finanční podpora společnosti ACEMA Credit by měla sparťanským florbalistům pomoci k tomu, aby dosahovali lepších výsledků. V praxi půjde zejména o zajištění kvalitní přípravy či angažování kvalitních hráčů. „Pokud jde o marketingové využití nového spojení, hlavní myšlenka zní: hrajeme fér. Klademe důraz na čistotu a férovost – jak ve sportu, tak v podnikání,“ doplňuje Petr Šíma.

Společnost ACEMA Credit si buduje pozici lídra nebankovního trhu již více než 15 let. V roce 2012 ještě více posílila vstupem zahraničního investora a dostala nový název ACEMA Credit Czech, a.s. S novou vizáží je spojená i výrazně pozitivní změna v oblasti služeb klientům. Společnost upravila své produkty tak, aby byly ještě přístupnější a atraktivnější pro daleko širší okruh žadatelů o úvěr.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

JCCR: V oblasti cestovního ruchu musíme zabrat, sousedé nám ubíhají mílovými kroky

19:15 JCCR: V oblasti cestovního ruchu musíme zabrat, sousedé nám ubíhají mílovými kroky

“Na čem nám ujíždějí sousedé” bylo tématem 8. ročníku největší konference cestovního ruchu v České r…